• 8 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Ο μάγκας Αυγενάκης πήρε τελικά αυτό που του άξιζε !

 Ο μάγκας Αυγενάκης πήρε τελικά αυτό που του άξιζε !

Ρε γέμισε Rocky Ballboa η πιάτσα.

Μετά τον Απόστολο Λύτρα που πλάκωσε στο ξύλο την σύζυγο του και προσπάθησε να το παίξει «κινέζος» λέγοντας ότι χτύπησε πέφτοντας από την σκάλα ήρθε το χαστούκι του μέχρι πρότινος Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γιατί έχασε την πτήση του!

Και επειδή ο Αυγενάκης έχασε την πτήση του άρχισε τα χαστούκια.

Ο Υπουργός που στον πρόσφατο ανασχηματισμό έχασε την Υπουργική του καρέκλα φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει χωνέψει την πολιτική του υποβάθμιση και ξεσπά  όπου βρει.

Το φοβερό είναι ότι ενώ υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να χειροδικεί σε βάρος του υπαλλήλου αυτός επιμένει ότι η διαμάχη μεταξύ τους ήταν μόνο λεκτική.

Η διαγραφή του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που ήρθε σχεδόν άμεσα με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η καλύτερη απάντηση σε αυτή την μάγκικη και αλαζονική  συμπεριφορά που έχει δώσει ανάλογα δείγματα και στο παρελθόν.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον επιθετικό και άκρως αυστηρό  τρόπο με τον οποίο είχε μιλήσει πριν από καμιά διετία στο ραδιόφωνο της Πρωινής 93,7 ως Υπουργός Αθλητισμού για το δίκαιο αίτημα του ΑΟΚ να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τότε είχε αποκλείσει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο και έριχνε όλες τις ευθύνες στην απερχόμενη αλλά και τη νέα διοίκηση της ομάδας.

Βέβαια για την ιστορία να σας αναφέρουμε ότι η ομάδα τότε κατάφερε και αγωνίστηκε στην Super League 2 αν και μέχρι τα Χριστούγεννα οι παίκτες μας ήταν ερασιτέχνες με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμο έδαφος στην μάχη της παραμονής.

Ο αυταρχικός και τσαμπουκαλής Αυγενάκης πήρε τελικά αυτό που άξιζε έστω και καθυστερημένα.

 

Ο Μερίχ Ντεμιράλ πέτυχε τα δυο γκολ της Τουρκίας, στη νίκη της ομάδας (2-1) επί της Αυστρίας στους “16” του Euro 2024 αλλά μπήκε στο “στόχαστρο” της UEFA, λόγω της χειρονομίας – σύμβολο των «Γκρίζων Λύκων» που έκανε κατά τους πανηγυρισμούς του.

Η κίνηση του Μερίχ Ντεμιράλ, να σχηματίσει το σύμβολο των “Γκρίζων Λύκων”, κατά τον πανηγυρισμό του δεύτερου γκολ της Τουρκίας απέναντι στην Αυστρία κινητοποίησε την UEFA.

Η UEFA έχει δείξει πολλές φορές την αυστηρότητά της σε τέτοιες συμπεριφορές και ανακοίνωσε πως θα διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, με τον παίκτη να κινδυνεύει με τιμωρία.

Πάντως, ο Ντεμιράλ –απαντώντας σε ερώτηση μετά το παιχνίδι για τον πανηγυρισμό– φάνηκε να μην μετανιώνει και να το κάνει συνειδητά.

 

Μετά τις βροχές της περασμένης Πέμπτης πάμε για ένα θερμό Σαββατοκύριακο όπου κυρίως την Κυριακή το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 37 βαθμούς.

Καραμπινάτος καύσωνας.

Έχουμε την εντύπωση ότι το δεύτερο 15νθήμερο του Ιούλη θα πάρει φωτιά η Καλαμαριά.

 

Άνοιξαν χθες οι κάλπες στη Βρετανία, όπου έπειτα από 14 χρόνια στην εξουσία, οι Συντηρητικοί του Ρίσι Σούνακ είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν από την εξουσία καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις εδώ και πολύ καιρό δίνουν ξεκάθαρο και σταθερό προβάδισμα μέχρι και 20 ποσοστιαίων μονάδων στους Εργατικούς του σερ Κιρ Στάρμερ.

Ο κοντός Ρίσι τα μαζεύει και πάει σπίτι του …

Άλλος τζάμπα μάγκας !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης