Dark Mode Light Mode

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ευχαριστεί την Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. Ν. Καβάλας θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή του και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της συναυλίας της Νατάσας Θεοδωρίδου που πραγματοποιήθηκε στις 23/07/2024 στην Καβάλα, στο γήπεδο <<Ανθή Καραγιάννη>> για την άψογη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Νατάσα Θεοδωρίδου, την εταιρεία της που διοργάνωσε την συναυλία και την στενή συνεργάτιδα της κα Κωνσταντίνα για την ενσυναίσθησή τους προς τα ΑμεΑ από την πρώτη στιγμή που απευθυνθήκαμε στην παραγωγή ανταποκρίθηκαν με χαρά, πράγμα που δεν έκαναν άλλοι καλλιτέχνες που επισκέφτηκαν πρόσφατα την πόλη μας.

Τόσο το γεγονός ότι υπήρχε ιδιαίτερη μέριμνα για την στάθμευση των οχημάτων ΑμεΑ πλησίον της πύλης εισόδου γεγονός που διευκόλυνε την προσέλευση -αποχώρηση, όσο και γενικότερα ότι ο χώρος ήταν διαμορφωμένος ώστε να είναι προσβάσιμος και για τα άτομα με κινητική αναπηρία δείχνουν ότι είναι άνθρωποι με ενσυναίσθηση και σεβασμό προς το συνάνθρωπο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν υπέροχη και μας μάγεψε καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος κρατώντας μας συντροφιά με νέα και παλιά τραγούδια. Η εν λόγω καλλιτέχνιδα δεν διαθέτει μόνο ταλέντο σε αυτό που κάνει άλλα είναι και ένας άνθρωπος με κοινωνικούς προβληματισμούς που προάγει το δικαίωμα της ισότιμης συμμετοχής σε ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους εθελοντές του Cosmopolisfestival που με ευγένεια και χαμόγελο προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Ευελπιστούμε πως η οργάνωση αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και προς άλλους που ασχολούνται με παρόμοιες εκδηλώσεις.

Προηγούμενο άρθρο

Καταγγελία για τα Λουτρά των Ελευθερών «φθάνει» στη Βουλή

Επόμενο άρθρο

Ο Αύγουστος μας περιμένει στην γωνία !