• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας θρηνεί για το θάνατο του Λευτέρη Παντάζογλου

 Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας θρηνεί για το θάνατο του Λευτέρη Παντάζογλου

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Ν. Καβάλας σήμερα θρηνεί (3/7/2024) για τον αιφνίδιο θάνατο του Οργανωτικού Γραμματέα του, Λευτέρη Παντάζογλου, μετά από μακροχρόνια ταλαιπωρία με την υγεία του.

Προερχόταν από τον χώρο των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων και συμμετείχε στο ΔΣ του συλλόγου για 11 συναπτά έτη, καθώς και στο ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών Καβάλας. Η απώλειά του αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον χώρο μας, καθώς υπήρξε ενεργός συντελεστής στις προσπάθειες για την υποστήριξη και την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία στην περιοχή.

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγο του Φρόσω, στα παιδιά του, στα εγγόνια του και στους λοιπούς συγγενείς. Καλό σου ταξίδι φίλε Λευτέρη, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Υ.Γ. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, την Πέμπτη (4/7/24) στις 12:00 μ.μ.

πηγή: Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ν. Καβάλας

Διαβάστε επίσης