Dark Mode Light Mode
Ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα στην αγορά!
Ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη και η RE/MAX Choice κατακτούν κορυφαία Ευρωπαϊκή διάκριση στα International Property Awards (φωτογραφίες)
Η δημοσιοποίηση του γεγονότος είχε αποτέλεσμα

Ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη και η RE/MAX Choice κατακτούν κορυφαία Ευρωπαϊκή διάκριση στα International Property Awards (φωτογραφίες)

Μια αξέχαστη στιγμή σφράγισε την πορεία του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη, ο οποίος τιμήθηκε με τρία βραβεία στα International Property Awards 2024-2025 στο Λονδίνο, με ένα από αυτά να είναι το πολυπόθητο “Five Stars Award”.

Στην εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο London Marriott Hotel Grosvenor Square, η Kourtidis Group αναγνωρίστηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη συμβολή της στον τομέα του Real Estate και των κατασκευών. Ανάμεσα σε κορυφαίους επιχειρηματίες του κλάδου, η Διοίκηση του Ομίλου και συνεργάτες παρέλαβαν τα βραβεία με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία “Residential Development 2-9 Units” για την Ελλάδα με τον οικισμό “Sea Residence”, το βραβείο “Residential Renovation / Redevelopment” για την Ελλάδα με την ανακατασκευή του έργου “The Dolphin”, και το “Five Stars Award” στην κατηγορία “Real Estate Agency 5-20 Offices” για τα γραφεία της RE/MAX Choice.

Με τη διάκριση αυτή κατέκτησε την πρωτιά στην Ευρώπη, εδραιώνοντας με αυτό τον τρόπο περαιτέρω τη φήμη του ομίλου στον τομέα των ακινήτων. Με το βραβείο “Five Stars Award”, η συμμετοχή της RE/MAX Choice μπήκε αυτόματα στη λίστα με αυτές που θα διαγωνιστούν εκ νέου σε παγκόσμιο επίπεδο, στον Μεγάλο Τελικό των International Property Awards.

Τα International Property Awards αποτελούν έναν από τους πιο αναγνωρισμένους θεσμούς στον κόσμο, με στόχο την επιβράβευση των εταιρειών που διαπρέπουν στον κλάδο των ακινήτων και του Real Estate. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το European Property Award αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο επιφανή βραβεία στον τομέα του Real Estate και απονέμεται σε εταιρείες που διακρίνονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, την εξυπηρέτηση και την καινοτομία.

Ο Πρόεδρος της Kourtidis Group, κ. Νίκος Κουρτίδης,  σε δηλώσεις του ανέφερε «Αυτή η διάκριση για τα γραφεία της RE/MAX Choice είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής μας προσπάθειας και της δέσμευσής μας να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για όλους εμάς, καθώς βλέπουμε τους κόπους μας να αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ομάδα μας είναι η ψυχή του ομίλου, και αυτή η επιτυχία ανήκει σε όλους μας». Η Αντιπρόεδρος του ομίλου, κα Κωνσταντίνα Δημητρόβα, πρόσθεσε «Αυτή η διεθνής βράβευση μας γεμίζει χαρά αλλά και κίνητρο.

Κάθε βήμα που κάνουμε για να αναδείξουμε την ομορφιά και τις ευκαιρίες που προσφέρει η περιοχή μας στην αγορά των ακινήτων είναι μια πράξη αγάπης γι’ αυτή. Αντιπροσωπεύει το πάθος μας να προσφέρουμε περισσότερα και καλύτερα στους πελάτες μας, και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλη μας την καρδιά».

Ο όμιλος Κουρτίδη, με πάνω από 28 χρόνια εμπειρίας, δεν σταματά να εξελίσσεται και να πρωτοστατεί στον τομέα των Κατασκευών, του Real Estate, των Επενδύσεων  και του Τουρισμού. Με περισσότερες από 3.500 ολοκληρωμένες εξοχικές κατοικίες και 1.585 κατοικίες αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, συνεισφέρει ενεργά στην αναβάθμιση της τουριστικής και επενδυτικής εικόνας των περιοχών που δραστηριοποιείται.

Η RE/MAX Choice, η κορυφαία κτηματομεσιτική εταιρεία του ομίλου, διαθέτει έξι γραφεία στη Βόρεια Ελλάδα, στην Παραλία Οφρυνίου, στη Καβάλα, στη Δράμα, στις Σέρρες, στη Νέα Ηρακλείτσα και στο νησί της Θάσου.

Κατέχει την Νο1 θέση σε παραγωγή ανάμεσα στα γραφεία Real Estate της χώρας και είναι μια από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που έχει κερδίσει τα παγκόσμια βραβεία Diamond και Titan στο δίκτυο της RE/MAX Global.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα στην αγορά!

Επόμενο άρθρο

Η δημοσιοποίηση του γεγονότος είχε αποτέλεσμα