Dark Mode Light Mode

Ο όμιλος Kourtidis Group αρωγός στη φετινή προσπάθεια του Brevet Φιλίππων

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε δίπλα μας, στο φετινό Brevet Φιλίππων, ανθρώπους, με όραμα, καινοτόμες ιδέες και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που βοηθούν έμπρακτα δράσεις σχετικές με την Υγεία, την Παιδεία, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά έναν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές και χορηγούς της φετινής ποδηλατικής διοργάνωσης, τον κορυφαίο ελληνικό Όμιλο @kourtidis.group που, ως Μέγας Υποστηρικτής του Brevet Φίλιππων 2024, θα βοηθήσει σημαντικά στην υλοποίηση του σπουδαίου αυτού θεσμού.

H Kourtidis Group λειτουργεί πλήρως καθετοποιημένα στον κλάδο των Κατασκευών, του Real Estate, των Επενδύσεων και του Τουρισμού. Με εξωστρέφεια, δυναμισμό και μία πορεία 28 χρόνων διευρύνει συνεχώς την παρουσία της σε κάθε γωνιά του κόσμου έχοντας πλέον στο ενεργητικό της πωλήσεις σε 33 χώρες και μία μεγάλη οικογένεια με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Δραστηριοποιείται με 6 γραφεία της κορυφαίας κτηματομεσιτικής εταιρείας RE/MAX Choice στον Νομό Καβάλας, Σερρών, Δράμας καθώς και στο νησί της Θάσου. Βρίσκεται στην 1η θέση σε παραγωγή στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστεί και στο εξωτερικό με σπουδαίες διακρίσεις στο παγκόσμιο δίκτυο της RE/MAX.

Σήμερα, διαθέτει 140 ολοκληρωμένα οικιστικά συγκροτήματα με περισσότερες από 3.500 εξοχικές κατοικίες, ενώ σε εξέλιξη από την κατασκευαστική της εταιρεία βρίσκονται 56 συγκροτήματα με 1.333 κατοικίες. Με 3 νέα μεγάλα επενδυτικά project σε εξέλιξη και την εμβληματική επένδυση – πιλότο, “Alexandrou Chora”, η παραλιακή ζώνη από τον Στρυμονικό κόλπο μέχρι και το νησί της Θάσου, καθώς και συνολικά οι νομοί Καβάλας, Σερρών και Δράμας, συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να προσελκύσουν μεγάλες επενδύσεις.

Η αφοσίωση και η συνεισφορά τέτοιων ανθρώπων στην προώθηση ενεργειών που στοχεύουν στην κοινωνική ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα μέσω του αθλητισμού μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος για την υλοποίηση δράσεων που καθιστούν την ευρύτερη περιοχή μας πολιτιστικά πλουσιότερη και ελκυστική!

πηγή: Brevet Philippi

Προηγούμενο άρθρο

Επικαιροποιημένα στοιχεία για την καμένη έκταση από την πυρκαγιά στο Παγγαίο

Επόμενο άρθρο

Δράση του Φυσιολατρικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου PLANET με θέμα την κλιματική αλλαγή