Dark Mode Light Mode

Ο πόλεμος στη Μέση Aνατολή έχει περάσει σε άλλη φάση !

Είναι αλήθεια ότι με αυτές τις εκρήξεις σε βομβητές, κινητά, laptop, υπολογιστές , ηλιακά πάνελ  στο Λίβανο και σε μέλη της Χεζμπολάχ  μας περνάνε σε μία άλλη φάση πολέμου που είναι πιο ηλεκτρονική.

Με το πάτημα ενός κουμπιού έχουμε ένα σωρό νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες.

Το θέμα είναι ότι όλες αυτές οι επιθέσεις πυροδοτούν το ήδη εκρηκτικό κλίμα στη Μέση Ανατολή και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και μετά.

 

Δρόσισε περισσότερο  από όσο περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες ο καιρός με την θερμοκρασία να μην ξεπερνάει στην διάρκεια της ημέρας τους 24 βαθμούς και να πέφτει αρκετά προς το βράδυ.

Πλέον το σεντονάκι αντικαθιστάται από μία πικέ κουβερτούλα.

 

Για πρώτη φορά πάνω από 5 μονάδες η διαφορά της Καμάλα Χάρις από τον Τραμπ σύμφωνα με τις νέες και πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Το νου τους εκεί στο FBI για νέες απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του Τραμπ.

Και εδώ φαίνεται ότι έχουμε μία άλλη μορφή προεκλογικού αγώνα με απόπειρες δολοφονίες που ελπίζουν κάποιοι ότι θα ανεβάσουν τα ποσοστά του υποψήφιου προέδρου.

 

Φαίνεται ότι πήρε τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με το πολιτικό του μέλλον ο Στέφανος Κασσελάκης που κατεβαίνει εκ νέου για να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Τα έβαλε κάτω και αποφάσισε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό του εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όσο αφορά το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν αποφασίσει τους όρους του de bate που θα γίνει πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι εκλογές αυτές θα είναι ντέρμπι ανάμεσα στον Ανδρουλάκη και τον Δούκα με τον Ανδρουλάκη να κερδίζει την δεύτερη Κυριακή.

Το ζητούμενο στο κόμμα είναι να υπάρξει ενότητα μετά τις εκλογές γιατί τις τελευταίες ημέρες έχουν ανεβεί επικίνδυνα οι τόνοι.

 

Ελάχιστοι είναι πλέον οι Βαλκάνιοι τουρίστες που έχουν απομείνει στο Νομό Καβάλας.

Προς το τέλος του μήνα και αρκετές τουριστικές επιχειρήσεις προετοιμάζονται για το μεγάλο φινάλε ανανεώνοντας το επόμενο ραντεβού για αρχές Μαΐου του 2025.

 

Αυτή την φορά ήταν η σειρά των φίλων της ΑΕΚ να βρεθούν στο αεροδρόμιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» για  την υποδοχή του Αντονί Μαρσιάλ.

Πάνω από 3.000 φίλοι της το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο.

 

Τα πρώτα του βήματα, μετά το δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, έκανε ο μικρός Γιαννάκης στις ΗΠΑ.

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, αναρρώνει σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, μετά το δύσκολο και επιτυχημένο χειρουργείο προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Πρεμιέρα στη Γ` Εθνική: Στην Αμμουδιά ο Νέστος, με Θερμαϊκό στην έδρα του ο Άρης Πηγών που ανακοίνωσε και δεύτερο Βραζιλιάνο