Dark Mode Light Mode

Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν ήταν μια απάτη 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων

Οι Αμερικανοί θα μισούν όποιον τους πουν – Βιετνάμ, Κούβα, Ιράν, Ιράκ, Κίνα. Μετά από λίγο δεν θυμούνται καν γιατί τους μισούν, απλά το κάνουν. Το να ξεκινήσει η πολεμική μηχανή είναι εύκολο, απλώς ρίξτε στον Τύπο λίγα κόκαλα για την «τρομοκρατία» και σύντομα υπάρχουν οστά στο έδαφος.

Οι New York Times θα φτιάξουν ακόμη και την τρομοκρατία make terrorism up. το CNN θα γυρίσει το φιλμ με τις βόμβες να πέφτουν βροχή. Είναι μια υπέροχη, μισητή παράσταση.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το Αφγανιστάν όχι ως μια αποτυχία καλών προθέσεων 2,26 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μια επιτυχία 2,26 τρισεκατομμυρίων δολαρίων κακών. Αυτό κάνει η Αμερική. Αυτοί είναι οι Αμερικανοί. Έχουν καταστήσει τον πόλεμο στον πιο σκληρό στόχο του, έναν τρόπο για να επωφεληθούν από τη δυστυχία. Το Αφγανιστάν δεν ήταν λάθος. Ήταν μια πολύ επιτυχημένη απάτη.–

Η Αμερική μόλις ξεζούμισε και πέταξε ζημιωμένη μια ολόκληρη χώρα, https://indi.ca/the-us-military-is-a-deadly-scam/

Ο αμερικανικός πόλεμος στο Αφγανιστάν ήταν απάτη 2,26 τρισεκατομμυρίων δολαρίων $2.26 trillion scam. Κάποιος τσέπωσε όλα αυτά τα χρήματα και σίγουρα δεν ήταν οι άνθρωποι του Αφγανιστάν. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 115 χρόνια αφγανικού ΑΕΠ και αφορούσε κυρίως εμπόρους όπλων, τους διεφθαρμένους στρατιωτικούς των ΗΠΑ και διεφθαρμένους πολιτικούς των ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ, οι Ταλιμπάν πρέπει να κρατήσουν τα όπλα. Αυτό δεν ήταν απλώς μια σπατάλη, ήταν μια γιγαντιαία απάτη.

Το Αφγανιστάν δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αυτή είναι η Αμερικανική πολεμική μηχανή, που λειτουργεί όπως προορίζεται, αλέθοντας οστά και εκτυπώνοντας ματωμένο χρήμα. Η Αμερική έχει καταστήσει τον πόλεμο σε ένα απλό γεγονός: ο πόλεμος κοστίζει χρήματα και κάποιος θα πληρωθεί. Αυτή είναι η ιδέα του εγκεφάλου των γαλαξιών τους, ξεκινούν πολέμους χωρίς στόχο noobjective απλώς για να βγάλουν λεφτά για εμπόρους όπλων. Δεν χρειάζεται καν να κερδίσεις. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο αν ξοδέψεις 20 χρόνια χάνοντας. Αυτή είναι η ομορφιά της απάτης.

Απλώς ακολουθήστε τα χρήματα. Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν εξαπατηθεί πολύ πάνω από 6,4 τρισεκατομμύρια δολάρια $6.4 trillion στους πολέμους του «τρόμου» και μόνο. Οι άνθρωποι λένε ότι αυτά τα χρήματα «χάθηκαν» ή «σπαταλήθηκαν», αλλά δεν πήγαν πουθενά αυτά τα χρήματα. Οι Αμερικανοί είχαν διαλέξει τις τσέπες τους χαιρετώντας τη σημαία. Αυτό κάνει η Αμερική. Αυτό είναι αυτοί. Ο επαίρετος αμερικανικός στρατός είναι μια απάτη.

Μια Απλή απάτη

Είναι μια απλή απάτη, πραγματικά.

  1. Επιλέξτε μια τυχαία φτωχή χώρα (και κάντε τους ανθρώπους σας να τη μισήσουν)
  2. Επιτεθείτε της
  3. Κέρδος

Ολόκληρη η πολεμική μηχανή είναι μια ατελείωτη κομπίνα. Δωρήστε λίγα χρήματα στους Κογκρέσσους, οι Κογκρέσσοι ρίχνουν άπειρα χρήματα στους στρατιωτικούς, και κάποιοι φτωχοί καταλήγουν να συνθλίβονται κάτω από μια βόμβα 25.000 δολαρίων. Τι συνεπάγεται αυτό; Ποιος νοιάζεται; Κερδίσαμε χρήματα με τη βόμβα.

Στο Αφγανιστάν, η σπατάλη χρημάτων ήταν τρελή (επικερδής). Ο αμερικανικός στρατός μετέφερε καύσιμα με ελικόπτεραThe American militarytransportedfuelviahelicopterΚρατούσαν κάθε αυτοκίνητο, φορτηγό και τεθωρακισμένο στο ρελαντί 24 ώρες την ημέρα everysinglecar, truck, and tank idling 24 hours a day. Ξόδεψαν 1 εκατομμύριο δολάρια ανά στρατιώτη $1 milliondollars per soldier ναυτική αποστολή-φόρτωση BurgerKings, γυμναστήρια και εμφιαλωμένο νερό διασχίζοντας την Αραβική Θάλασσα. Κανείς δεν νοιάστηκε. Η κυβέρνηση απλώς συνέχιζε να δίνει χρήματα και οι στρατιωτικοί συνέχιζαν να τα ξοδεύουν. Η πολεμική μηχανή πηγαίνει μπρρρ Warmachinegobrrrr. Δεν ήταν τα χρήματά τους και δεν ήταν οι ζωές τους. Ήταν όλα μια αιματηρή απάτη.

Το πρωτότυπο άρθρο δημοσιεύει εδώ ένα σκουπιδότοπο Αφγανικών εγγράφων του 2019 2019 Afghanistandocumentdump που όλοι έχουν ξεχάσει

Η εισβολή της Αμερικής στο Αφγανιστάν ήταν ακριβώς όπως όταν η μαφία αναλαμβάνει μια νόμιμη επιχείρηση και την στεγνώνει ματωμένα. Ο Αμερικανικός στρατός είναι απλώς μια παγκόσμια ομάδα εκβιαστών βασανιστών και ληστών, που δημιουργούν αδίστακτη καταστολή και εξολόθρευση σε διεθνή σκάλα.

Κορόιδα και Χαμένοι

Αυτό δεν είναι απλώς μια περίπτωση ελίτ που διαφθείρει μια χώρα (αν και σίγουρα το κάνουν αυτό). Ο Αμερικανικός λαός έχει άφθονο αίμα στα χέρια του. Ολόκληρη η πολεμική μηχανή λειτουργεί επειδή ο Αμερικανικός λαός, οι άνθρωποι είναι τόσο ανεύθυνοι και μισαλλόδοξοι, πρωτίστως.

Ο Τραμπ είχε δίκιο όταν αποκάλεσε τον πόλεμο της Αμερικής νεκρά κορόιδα και χαμένους suckers and losers. Αυτό περιγράφει ολόκληρο τον αμερικανικό λαό. Οι Αμερικανοί πωλούν κάποιους μύθους, πως είναι τα καλά παιδιά, ξανά και ξανά και συνεχίζουν να το πιστεύουν. Είναι τα μεγαλύτερα κορόιδα στον κόσμο. Δεδομένου ότι δεν καταλαβαίνουν ούτε τον εαυτό τους ούτε τον εχθρό τους, είναι φυσικό να χάνουν κάθε πόλεμο.

Οι Αμερικανοί θα μισούν όποιον τους πουν – Βιετνάμ, Κούβα, Ιράν, Ιράκ, Κίνα. Μετά από λίγο δεν θυμούνται καν γιατί τους μισούν, απλά το κάνουν. Το να ξεκινήσει η πολεμική μηχανή είναι εύκολο, απλώς ρίξτε στον Τύπο λίγα κόκαλα για την «τρομοκρατία» και σύντομα υπάρχουν οστά στο έδαφος. Οι NewYorkTimes θα φτιάξουν ακόμη και την τρομοκρατία maketerrorismup. Το CNN θα φιλμάρει τις βόμβες να πέφτουν βροχή. Είναι ένα μεγάλο, μισητό σόου.

Και ναι, λέω Αμερικανοί. Αυτό αφορά όλους σας. Κάθε Αμερικανός βουλευτής εκτός από έναν ψήφισε υπέρ του πολέμου στο Αφγανιστάν. Κάθε Γερουσιαστής συνέχιζε να εγκρίνει περισσότερα χρήματα για αίμα. Αποκαλείτε τους εαυτούς σας δημοκράτες, λέτε πως έχετε δημοκρατία στη χώρα σας; Οπότε κρατήστε την. Αυτοί είστε. Ακούστε τη λαίδη Μάκβεθ, ανόητοι δειλοί:

Here’s the smell of the blood still: all the
perfumes of Arabia will not sweeten this little
hand.
Oh, oh, oh!

Εδώ είναι ακόμα η μυρωδιά του αίματος: όλα
τα αρώματα της Αραβίας δεν θα γλυκάνουν αυτό το μικρό
χέρι

Οι Αμερικανοί είναι σαν τη λαίδη Μάκβεθ χωρίς ενοχές. Σκοτώνουν ανθρώπους και κάνουν ταινίες για το πόσο δύσκολο ήταν να δολοφονείς ανθρώπους (κάθε ταινία του Βιετνάμ). Δεν δέχομαι αυτά τα σκατά εδώ, συνεχώς αθωώνετε τους εαυτούς σας πριν ξεκινήσετε έναν ακόμη πόλεμο. Σκοτώσατε ανθρώπους. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να νιώθετε άσχημα.

Αυτή η συνεχής ανευθυνότητα είναι ο λόγος που οι φόνοι δεν σταματoύν ποτέ. Οι Αμερικανοί απαιτούν να αντιμετωπίζονται σαν παιδιά, λέγοντας συνεχώς ότι δεν φταίνε αυτοί, ότι είναι εντάξει, ότι η καρδιά τους βρίσκεται στο σωστό μέρος. Εν τω μεταξύ, τα σώματα ψηλός σωρός γύρω από αυτή τη δημοκρατία νήπιο toddlerdemocracy. Όπως είπα, δεν δέχομαι αυτά τα σκατά σας εδώ πέρα. Μεγαλώστε. Κοιτάξτε τους εαυτούς σας. Κοιτάξτε τι κάνατε. Όλα τα αρώματα της Αραβίας δεν θα γλυκάνουν αυτή την τρισάθλια απάτη.

Το Στρατιωτικό Βιομηχανικό Συγκρότημα

Δεν μπορούν να πουν ότι δεν τους είχαν μιλήσει. Ο πρόεδρος ΝτουάιτΑϊζενχάουερ προειδοποίησε για ένα στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα το 1961 Dwight D. Eisenhowerwarnedabout a militaryindustrialcomplex in 1961. Η Αμερική δεν είχε μόνιμη βιομηχανία όπλων πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο και ξαφνικά απέκτησε μια μεγάλη. Ο Αϊζενχάουερ είπε ότι αυτό είχε «σοβαρές επιπτώσεις.”

Αντί να επιστρέψουν στην παραγωγή αρότρων μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, οι αμερικανικές ελίτ άρχισαν να αγοράζουν μετοχές σε αντιπροσωπείες όπλων. Εταιρείες όπως η Lockheed Martin, η Raytheon, η Halliburton κλπ. Millions of graves Συνέπεια: εκατομμύρια τάφοι στη συνέχεια, μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Το 2000 το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα ανέλαβε πλήρως την κυβέρνηση. Ο ΝτικΤσένεϊ βγήκε αμέσως από τη Χαλιμπάρτον και κατευθύνθηκε προς την Αντιπροεδρία, έγινε Αντιπρόεδρος. Μην νομίζετε ότι είναι καλύτερα τώρα, ο υπουργός Άμυνας του Μπάιντεν είναι από την Raytheon. Όλα όσα προειδοποίησε ο Αϊζενχάουερ έχουν συμβεί.

Εδώ παρατίθεται το πρωτότυπο άρθρο από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Αϊζενχάουερ στην Αμερική Eisenhower’sFarewellAddresstoAmerica, Ιανουάριος 17, 1961

Ο Αϊζενχάουερ είπε ότι «μόνο ένας άγρυπνος και ενημερωμένος πολίτης» θα μπορούσε να το αποτρέψει, έτσι φυσικά έγινε. Οι αμερικανοί έχουν εθιστεί στο όπιο και αγνοούν, είναι άσχετοι. Η Αμερική δεν έχει «ειρηνικές μεθόδους ή στόχους» στις ίδιες τις δικές της πόλεις, δεν τους ενδιαφέρει καν αν πυροβοληθούν τα παιδιά τους στα σχολεία. Φυσικά θα καταχραστούν τον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν είναι καν πολύπλοκο πλέον, είναι μια πραγματικά απλή απάτη. Ρίχνει ακριβές βόμβες σε φτωχούς ανθρώπους και κερδίζει. Συρρικνώνουν έθνη για να αυξήσουν τις τιμές των στοκ όπως των μετοχών, και να γελάσουν. Η Αμερική είναι η μόνη αυτοκρατορία που χτίστηκε επιτιθέμενη σε άλλους ανθρώπους και λεηλατώντας τους. Το Πεντάγωνο παίρνει αναρίθμητα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να εκτελέσει ατελείωτες ανθρώπινες θυσίες στο βωμό του καπιταλισμού. Και είναι όλοι περήφανοι γι’ αυτό. Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος στρατός, οι καλύτερο στρατιωτικοί στον κόσμο, και όχι η μεγαλύτερη, η πιο αιματηρή απάτη.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε το Αφγανιστάν όχι ως μια 2,26 τρισεκατομμυρίων δολαρίων αποτυχία καλών προθέσεων, αλλά μια 2,26 τρισεκατομμυρίων δολαρίων επιτυχία κακών. Αυτό κάνει η Αμερική. Αυτοί είναι οι Αμερικανοί. Έχουν καταστήσει τον πόλεμο στον πιο σκληρό στόχο του, έναν τρόπο για να κερδίσουν από την μιζέρια, από τη δυστυχία. Το Αφγανιστάν δεν ήταν λάθος. Υπήρξε μια πολύ επιτυχημένη απάτη. -.–

Μιχάλης ‘Μίκης’ Μαυρόπουλος

nuclear-news., thefree

Προηγούμενο άρθρο

Στην τελική του ευθεία το φετινό καλοκαίρι ...

Επόμενο άρθρο

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιντ - Εξυπερύ στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων