Dark Mode Light Mode
Πώς η πατρίδα τιμά τα παιδιά προσφοράς: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων ευχαριστεί (φωτογραφίες)·

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων ευχαριστεί (φωτογραφίες)·

Με σύμμαχο τον καιρό και κυρίως την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, Τα Παιχνίδια Του Δάσους γέμισαν με χαμόγελα! Μέσα στην πράσινη όαση της πόλης, πέρασαν πάνω από 100 παιδιά, ένα δίωρο ξεγνοιασιάς μακριά από κινητά και τάμπλετ.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ σε όλους όσους επισκέφθηκαν την εκδήλωση μας! Ευχαριστούμε τα υπερδραστήρια μέλη μας για την πολύτιμη βοήθεια τους! Ευχαριστούμε τους υπέροχους ανθρώπους που απαρτίζουν τους παρακάτω φορείς: Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Πυροσβεστικό Σώμα Καβάλας, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Καβάλας, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Καβάλας.

Αθλητικός Σύλλογος “Αετός” Καβάλας, Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας, Σωτήρης Τσουλουφίδης (Μουσική Σκηνή), Ιορδάνης Καλαϊτζίδης (Θεατρική σκηνή), Λέλα Γράσου (Ζωγραφική), Ιωάννα Βασιλειάδου (Του Χορού το παιχνίδι), Santa Basketball Club Kavala.

Ραντεβού στα Χριστούγεννα του Δάσους με καινούριες ιδέες και εννοείτε ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ. Ο Σύλλογος μας πραγματοποιεί τον αγιασμό του, την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, στο άλσος των Πεντακοσίων, οπού θα γίνουν και εγγραφές για τις πολιτιστικές δραστηριότητες. Το παιδικό-εφηβικό τμήμα ημέρα γνωριμίας, την Τετάρτη στις 24 Σεπτεμβρίου 2024 στο κέντρο νεότητας του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας.

πηγή: Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων

Προηγούμενο άρθρο

Πώς η πατρίδα τιμά τα παιδιά προσφοράς: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου