Dark Mode Light Mode

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της 25 Μαρτίου στο Νέστο

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της 25 Μαρτίου στο Νέστο.»

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της 25 Μαρτίου και λίγο μετά της 08:30 μ.μ. έφθασε αεροπορικώς στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης προκειμένου να μεταβεί από εκεί οδικώς, αρχικά στο Διδυμότειχο προκειμένου να παρακολουθήσει την Θεία Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας Διδυμοτείχου και στην συνέχεια  στην Ορεστιάδα, όπου και παρακολούθησε την μαθητική και την στρατιωτική παρέλαση.

Κατά την διέλευση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη για ακόμη μια φορά από το Νέστο, στελέχη αλλά και αρκετοί  κάτοικοι της περιοχής που πληροφορήθηκαν το γεγονός, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Χρυσούπολης η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου παρευρέθηκε στην υποδοχή με τον πρόεδρο της κ. Πασχαλίδη Φώτη τον Γ. Γραμματέα Ν.Δ. Νέστου κ. Χιώτη Κώστα καθώς και τον  κ. Παπαδόπουλο Σωτήριο (ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας)  όπου και συνομίλησαν με τον πρόεδρο της Ν.Δ. καθώς και με τον  Γραμματέα της Πολιτική Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Ηρακλείου, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Από την Καβάλα παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα , ο  βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος , ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος συνοδευόμενος από τους αντιπεριφερειάρχες  Μαρκόπουλο Θ, Ιωσηφίδη  Α , Αντωνιάδη Κ. , περιφερειακοί σύμβουλοί, ο εντεταλμένος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος ,ο πρώην βουλευτής κ. Γιώργος Καλαντζής,  η πολιτευτής της Ν.Δ. κα. Βάσω Παπουτσή – Μήττα, ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης Σύμβουλος Επικοινωνίας Προέδρου Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος  η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας  κα. Φιλιππίδου Μαρίνα καθώς και αρκετά στελέχη του κόμματος από τους νομούς Καβάλας και Ξάνθης . 

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέστου εύχεται σε όλους  Χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες όπου κι αν βρίσκονται!

Δελτίο τύπου

Προηγούμενο άρθρο

H Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου ζητά ενημέρωση και έργα

Επόμενο άρθρο

Νέα παράταση ως 30/6 στο έργο της ιχθυόσκαλας