Dark Mode Light Mode
Σύγκρουση δικύκλου με επιβατικό
Και πρωταθλητής Ελλάδος 2017 ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας
Διάκριση του Αλέξανδρου Αθανασίου

Και πρωταθλητής Ελλάδος 2017 ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας

 

 

Στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α’ Εθνικής Κατηγορίας που έγινε από 3 έως 8 Ιουλίου στο Ρίο Αχαΐας η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς σε 7 αγώνες (6 νίκες, 1 ισοπαλία) αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας για πέμπτη φορά στην ιστορία της (1999, 2005, 2008, 2009, 2017).

Έχοντας πριν λίγες μέρες κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας πέτυχε για τέταρτη φορά και το νταμπλ (1999. 2005, 2009, 2017).

Η σύνθεση της πρωταθλήτριας ομάδας της Καβάλας ήταν : Παπαϊωάννου, Παυλίδης, Μπότσαρη, Τσολακίδου, Τσιβελεκίδου, Καφετζή, Ζησιάδης, Αποστολακάκης, Ιωαννίδης, Καλαμούκος και οι 2 αλλοδαποί που δικαιούται να χρησιμοποιεί κάθε ομάδα, ο Κροάτης Σάριτς και ο Ινδός Σετουραμάν.

Εάν συμπεριλάβουμε και τους ατομικούς τίτλους του Πρωταθλητή και της Πρωταθλήτριας Ελλάδας που κατέκτησαν τον Μάρτιο ο Παυλίδης και η Τσολακίδου, το 2017 αναδεικνύεται σε μια ονειρεμένη χρονιά για τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας αφού σάρωσε πραγματικά όλους τους τίτλους.

 

  Τα Καλάβρυτα τιμούν την Τσολακίδου
Προσκεκλημένη του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), είναι η τρεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σταυρούλα Τσολακίδου αύριο Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.

Στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων θα παραθέσει αγώνες επίδειξης σιμουλτανέ στο σκάκι (ώρα 17.45). Θα την συνοδεύει ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας κ. Βασίλης Θεοδωρίδης.

Η παρακολούθηση και η συμμετοχή στην όλη Εκδήλωση (που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων), είναι δωρεάν.

Προηγούμενο άρθρο

Σύγκρουση δικύκλου με επιβατικό

Επόμενο άρθρο

Διάκριση του Αλέξανδρου Αθανασίου