Dark Mode Light Mode

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας συμμετέχει στη δράση με τίτλο «Πρωτ-αθλητές στην Ανακύκλωση»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας, όπως και πολλοί άλλοι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, συμμετέχει στη δράση με τίτλο «Πρωτ-αθλητές στην Ανακύκλωση», την οποία διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Καβάλας και η Followgreen.

Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2024, στα γραφεία του Σ.Ο. Καβάλας, στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης, έγινε η παρουσίαση της δράσης στους αθλητές και τους παράγοντες του Ομίλου από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστα Χατζηαναστασίου, τον υπεύθυνο της Followgreen, Παναγιώτη Λεβέντη και τον σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Περιβάλλοντος, Κώστα Κητή.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης για την ανακύκλωση Followgreen.gr/kavala του Δήμου. Για τις ανάγκες της δράσης τοποθετήθηκαν από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου στις εγκαταστάσεις των συλλόγων που συμμετέχουν ειδικοί κάδοι για την ανακύκλωση συσκευασιών (χαρτί, αλουμίνιο και πλαστικό).

Τα μέλη της δημοτικής πλατφόρμας καλούνται να στηρίξουν με πόντους την προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων και ο Δήμος θα βραβεύσει με δωροεπιταγή τον σύλλογο που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, ενώ παράλληλα όλες οι συμμετοχές θα λάβουν αναμνηστικά βραβεία σε ειδική εκδήλωση βράβευσης.

Η πορεία τους απεικονίζεται στην πλατφόρμα Followgreen με link: www.followgreen.gr/kavala/contest.

πηγή: Δήμος Καβάλας 

Προηγούμενο άρθρο

Πολύμορφες δράσεις για τον αθλητισμό και την προστασία της υγείας και της ζωής από το ΓΕΛ Λιμένα Θάσου (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Υποδοχή της θαυματουργής εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο μνημείο αφίξεως του Αποστόλου Παύλου (φωτογραφίες-video)