cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης νέος προπονητής στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

 Ο Στέλιος Κατρακυλάκης νέος προπονητής στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Ο Στέλιος Κατρακυλάκης είναι ο νέος προπονητής του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στην επιστροφή του, στην Α` κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Ο πολύπειρος κόουτς επιστρέφει στο Βυζάντιο μετά από 10 χρόνια περίπου. Τα τελευταία 4 χρόνια ο Στέλιος ήταν προπονητής στον Ορφέα Ελευθερούπολης.  Επιβεβαιώθηκε το σχετικό ρεπορτάζ της Πρωϊνής, ότι ήταν το πρώτο φαβορί για τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» μετά την αποχώρηση του Μουτάκη για τον Άρη Πηγών.

Η ανακοίνωση του Βυζαντίου για την πρόσληψη του Κατρακυλάκη

Στέλιος Κατρακυλάκης 10 χρόνια μετά! Επιστρέφει έπειτα από τη σεζόν 2014-15. Ο Στέλιος έχει πλούσια εμπειρία από όλες τις εθνικές κατηγορίες κυρίως με τον ΑΟΚ και την Skoda Ξάνθη και πρόσφατα ήταν προπονητής στον Ορφέα Ελευθερούπολης κατακτώντας τον τίτλου τού πρωταθλητή Α’ κατηγορίας τη σεζόν 2022-23.

Τώρα έρχεται να συμβάλει στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους! Καλή επιτυχία στον Στέλιο και την ομάδα μας! Εμπρός Αετέ….

Διαβάστε επίσης