Dark Mode Light Mode

Ο Σύλλογος Εβριτών μας προσκαλεί στα τμήματα του

Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας «Ο ΕΒΡΟΣ» με δυναμική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και όχι μόνο για την πολιτιστική χρονιά 2024-2025 θα λειτουργήσει τα παρακάτω τμήματα από τις 2 Οκτωβρίου:

  • Α) Τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας ενηλίκων, φοιτητικό, εφηβικό. Τμήματα αρχαρίων-προχωρημένων-παραστάσεων. Χοροδιδάσκαλος Δήμος Γκίκας.
  • Β) Παιδικά τμήματα προσχολικής και σχολικής ηλικίας, εφαρμόζουμε ειδικά προγράμματα που βοηθούν το παιδί να προσεγγίσει την κινητικότητά του ολιστικά.Μέσα από παιχνίδια, παραδοσιακά τραγούδια με αναφορά σε ήθη έθιμα και δρώμενα γίνεται μια ουσιαστική προσέγγιση του Ελληνικού χορού και τραγουδιού. Χοροδιδάσκαλος Ηρώ Θεοχαροπούλου.
  • Γ) Τμήματα ζωγραφικής για παιδιά με έμφαση στις βασικές αρχές σχεδίου. Μέθοδοι μέτρησης, προοπτική, φωτοσκίαση, τονικότητα. Διδασκαλία Θεόπη Ευσταθοπούλου
  • Δ) Τμήμα χορωδίας παραδοσιακών τραγουδιών και όχι μόνο. Διδασκαλία Σοφία Νεοχωρίτου
  • Ε) Θεατρικό τμήμα με την καθοδήγηση του Βασίλη Αρσένη

Όλοι οι δάσκαλοι είναι μέλη του συλλόγου μας και ο καθένας ξεχωριστά διακρίνεται στο δικό του τομέα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο τηλέφωνο 6946797372 για νέες εγγραφές, οι παλαιότεροι απευθείας με τους δασκάλους των αντίστοιχων τμημάτων.

Προηγούμενο άρθρο

Βράβευση του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το Ευρωπαϊκό Έργο eTwinning «Parachute Games»

Επόμενο άρθρο

Δύο εθελοντικές αιμοδοσίες