Dark Mode Light Mode

Ο ΣΥΡΙΖΑ που διαλύεται και το ΠΑΣΟΚ του 11%

Σιγά μην χάριζε η Πόπη Τσαπανίδου την έδρα της στον Κασσελάκη προκειμένου αυτός να μπει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η Πόπη που ήρθε με φόρα αποδέχθηκε την έδρα του παραιτηθέντος βουλευτή Επικρατείας  Όθωνα Ηλιόπουλου και θα ορκιστεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Από ένα κόμμα που διαλύεται ο καθένας επωφελείται ότι μπορεί.

Η Πόπη Τσαπανίδου μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα επωφελείται της νέας της θέσης και δεν χαρίζει τίποτα και σε κανέναν.

Έτσι και αλλιώς η Πόπη έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι είναι απέναντι στον σημερινό πρόεδρο του κόμματος αλλά δεν είναι διατεθειμένη να πετάξει αυτή την ευκαιρία που της έδωσε ο Όθωνας  Ηλιόπουλος  ο οποίος θέλουμε να θυμίσουμε ότι παραιτήθηκε όχι για να πάρει την θέση του η Τσαπανίδου αλλά ο Κασσελάκης.

 

5ο κόμμα είναι σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη που πάει από το κακό στο χειρότερο.

Πρώτος αλλά με πολλές και σοβαρές απώλειες ο Μητσοτάκης που έχει πέσει στο 22% και δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ που δεν λέει να ξεκολλήσει από αυτό το ρημάδι το 11%.

Σε σημείο που μας δίνεται η εντύπωση ότι και μόνος του να κατέβει ο Ανδρουλάκης πάλι 11% θα πάρει.

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με το ΠΑΣΟΚ.

Λες και κάποιος το καταράστηκε …

 

Όλοι πλέον συμφωνούν και ομολογούν ότι αυτή η πυρκαγιά στο Παγγαίο θα σβήσει μόνο με μία βροχή η οποία όμως δεν προβλέπεται πιο νωρίς από το ξημέρωμα της Παρασκευής.

Μέχρι τότε ο θεός να βάλει το χέρι του.

 

Όσο αφορά τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ η ίδια έρευνα που δίνει 5ο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει και ξεκάθαρο προβάδισμα στον Χάρη Δούκα έναντι του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μετά την Πόπη φαίνεται ότι και ο Χάρης έρχεται με φόρα …

 

Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά επέστρεψε στο κεντρικό δελτίο του ΜΕΓΚΑ ανανεωμένη και η Ράνια Τζίμα μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η μόνη που δεν θα επιστρέψει και θα συνεχίσει τις διακοπές της είναι η Ελένη Μενεγάκη που φαίνεται ότι μετά την απομάκρυνση της από το ΜΕΓΚΑ θα απέχει , τουλάχιστον για φέτος , από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Όχι ότι θα μας λείψει …

 

Χωρίς ιδιαίτερες παροχές αλλά με μετρό πριν τα Χριστούγεννα για την Θες/νίκη  ο Μητσοτάκης στην ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για νέα μέτρα ανακούφισης φέτος αφού ότι περισσέψει θα πάει στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Χρήστος Δασκαλάρας: «Κάθε χρόνο και πιο μπροστά τα τμήματα υποδομής των Πανθήρων»