Dark Mode Light Mode

«Ο Τάσος Πιστέλας υπηρέτησε με πάθος και αγάπη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Η τελευταία μας έξοδος: 12/8/2024, Άγιος Ανδρέας.

Από σήμερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας θα στερείται την παρουσία, την εμπειρία, την παρέμβαση και την αγάπη προς το άθλημα του Τάσου Πιστέλα.

Ο Τάσος υπήρξε ποδοσφαιριστής και παράγοντας για περίπου 60 χρόνια συνεχόμενα, ακούραστα, υπηρετώντας με πάθος και αγάπη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τεράστια εμπειρία, αποκτώντας τον τίτλο του “σοφού”.

Διαπρύσιος υποστηρικτής και «ερωτευμένος» με τον Ηρακλή Καβάλας. Κέρδισε το σεβασμό και την αναγνωρισιμότητα εντός και εκτός γηπέδων, μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά του και την ευαισθησία του προς τον συνάνθρωπο, βοηθώντας ειλικρινά και εξαντλώντας κάθε πιθανότητα να βοηθήσει.

Ήταν ψυχούλα, όπως συνήθιζε ν’ αποκαλεί ο ίδιος τους ευαίσθητους. Προσωπικά θλίβομαι που τόσο ξαφνικά θα λείπει από την καθημερινή παρέα μας, ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι τυχερός που τον γνώρισα από τόσο κοντά και με θεωρούσε φίλο αλλά και ευγνώμων γιατί στάθηκε δίπλα μου ως φίλος.

Τάσο, τώρα που έφυγες δε θα λησμονηθείς για έζησες έτσι ώστε κατέκτησες την αθανασία της υστεροφημίας… Θα ζεις μέσα από αναμνήσεις που δημιούργησες με τη συμπεριφορά σου, τη στάση σου, τις ατάκες σου και την καλοσύνη σου…

Καλό σου ταξίδι, σε ευχαριστώ!

Σάββας Β. Λαζαρίδης

Προηγούμενο άρθρο

Toquel X Lila live στο Paralia Seadide Experience, στην Κεραμωτή!

Επόμενο άρθρο

4ος διαιτητής σε δυο αναμετρήσεις της Super League ο Παναγιώτης Τσιάρας