Dark Mode Light Mode

Ο Πορτογάλος Βίτορ Μπαράτα στην Καβάλα για τον ΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 27χρονος  Πορτογάλος Βιτόρ Μπαράτα ήρθε το πρωί στην Καβάλα και θα υπογράψει εκτός απροόπτου στον ΑΟΚ.  Το πλήρες όνομα του είναι Vitor- Hugo Encarnacao Freitas.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μαρίτιμο για να βρεθεί στη συνέχεια σε αυτά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πριν επιστρέψει και πάλι στην Μαρίτιμο με την Β’ ομάδα, της οποίας έκανε τις πρώτες του επίσημες εμφανίσεις.

Στη συνέχεια ήρθε την περίοδο 2019-2020 στην Ελλάδα όπου με τον Εργοτέλη αγωνίστηκε στη Σουπερ Λιγκ 2. Την επόμενη σεζόν παρέμεινε στην Κρήτη και αγωνίστηκε με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Την περίοδο 2021-2022 μετακόμισε στα Τρίκαλα και ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Πολωνική Σταλ Σταλόβα Βόλα.

Είναι πλάγιος επιθετικός και πέρσι αγωνίστηκε αρχικά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και στη συνέχεια μετακόμισε σε ομάδα του Λιβάνου. Φαίνεται να γνωρίζει την αξία του ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς από την Ιεράπετρα. Στο αεροδρόμιο σήμερα το πρωί παρέλαβαν τον παίκτη ο τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Αγγελής και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Μανάφης.

Προηγούμενο άρθρο

Πέντε νέα ονόματα με τον συνδυασμό "Όραμα για το Μέλλον"

Επόμενο άρθρο

Συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών σε Καβάλα, Ροδόπη και Ξάνθη