Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο
Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή – Σήμερα η τελετή έναρξης στο Πανελλήνιο Πυγμαχίας στην Ελευθερούπολη
Για το ένα μήλο την ημέρα τα έχουμε πεί ...

Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή – Σήμερα η τελετή έναρξης στο Πανελλήνιο Πυγμαχίας στην Ελευθερούπολη

Σήμερα τις 18.30 πραγματοποιείται η επίσημη τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων στην Ελευθερούπολη.   Η τελετή έναρξης περιλαμβάνει χαιρετισμούς επισήμων και παρουσίαση χορευτικών: Κότσαρι και Σέρα από τον «Όμιλο Ποντίων Χορευτών Νομού Καβάλας».   Μετά την τελετή έναρξης θα συνεχιστούν οι αγώνες μέχρι τις 21.30.

Οι αγώνες ξεκίνησαν χθες Πέμπτη ενώ το πρωί έγινε η ζύγιση των αθλητών που πέρασαν από ιατρική εξέταση.  Αύριο Σάββατο το πρόγραμμα που περιλαμβάνει και τελικούς αγώνες θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί στις 9 το βράδυ. Την Κυριακή που είναι και η τελευταία μέρα των αγώνων οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν πριν το μεσημέρι με τις απονομές στους νικητές και στις νικήτριες.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Ορμή Βασίλης Βεργόπουλος που παράλληλα κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Βασίλης Βεργόπουλος τόνισε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση: ««Είναι ένα σημαντικό γεγονός. Θα συμμετέχουν 110 αθλητές απο36 σωματεία όλης της χώρας. Θα βρεθούν στον τόπο μας και θα αναπνεύσουν αλλά και θα λειτουργήσουν για 4 μέρες μαζί με τους συνοδούς και τους γονείς τους. Ευχαριστούμε το Δήμο Παγγαίου για τη βοήθεια. Τη συμπαράσταση στο οικονομικό και στο ηθικό κομμάτι. Απευθύνω χαιρετισμό όλης της διοίκησης. Νιώθουμε σαν να είμαστε σπίτι μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα θεσμό. Καλούμε να έρθουν όλοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες που και φέτος θα είναι υψηλού επιπέδου».

Ο Δήμαρχος Παγγαίου στο χαιρετισμό που απευθύνει στο επίσημο φυλλάδιο των αγώνων τονίζει: « Με ιδιαίτερη χαρά και νιώθοντας υπερήφανος ως Δήμαρχος για τη συνέχιση ενός θεσμού που δημιουργήθηκε και συνεχίζεται στην πόλη μας μέσα από την εμπιστοσύνη της ΕΟΠ αφού για 9η φορά στα τελευταία επτά χρόνια φιλοξενούμε ακόμη ένα Πανελλήνιο αθλητικό γεγονός όπως είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, Παμπαίδων, Κορ

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Για το ένα μήλο την ημέρα τα έχουμε πεί ...