Dark Mode Light Mode
Ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Χρωμάτων στην Καλαμίτσα
Οι αλλαγές βοήθησαν τον ΑΟΚ στη Δράμα και τον έστειλαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (φωτογραφίες-videos)
Πυρκαγιά στο Ερατεινό

Οι αλλαγές βοήθησαν τον ΑΟΚ στη Δράμα και τον έστειλαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (φωτογραφίες-videos)

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΟΚ, που επικράτησε με 4-2 στη Δράμα, κόντρα στη Δόξα Βώλακα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Βασίλης Παπαδόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Παράβαση που κέρδισε ο νεοφερμένος Κασέμι. Ωστόσο, το προβάδισμα των «αργοναυτών» κράτησε μόλις 5 λεπτά, καθώς στο 28΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Γιαμαντζίδη.

Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης σκόραρε και δεύτερο τέρμα στην εκπνοή του ημιχρόνου, ολοκληρώνοντας την ανατροπή για το Δραμινό συγκρότημα. Στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου ο ΑΟΚ παρουσίασε ένα επιπόλαιο και προβλέψιμο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στους παθιασμένους Δραμινούς που τον αιφνιδίασαν…

Με την έναρξη του δεύτερου μισού, ο Νίκος Καραμπετάκης έκανε τρεις αλλαγές, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Δαλιανόπουλο, Λέλεκα και Ίτσιο ενώ λίγο αργότερα (56′) ο Μάντιτς αντικατέστησε τον Κατσούρι.

Στο 57′ ο Βασίλης Παπαδόπουλος ισοφάρισε για τον ΑΟΚ (2-2), μετουσιώνοντας σε γκολ την υπεροχή και την ενέργεια που έδωσαν στην ομάδα οι αλλαγές. Ο Λέλεκας έκανε το 2-3 στο 78′ με σουτ εντός περιοχής ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 80΄ο Ίτσιος. Χρόνο συμμετοχής στο τέλος του αγώνα πήρε και ο Μέτσε.

Σύνθεση ΑΟΚ: Αστράς, Κατσούρι, Δημητριάδης, Τσαμούρης, Δερμιτζάκης Π., Γαβριηλίδης, Σπανουδάκης, Κασέμι, Γκέκας, Παπαδόπουλος, Ολιβέιρα

Φωτογραφίες-videos: Τάσος Πατσίδης

Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώθηκε το Φεστιβάλ Χρωμάτων στην Καλαμίτσα

Επόμενο άρθρο

Πυρκαγιά στο Ερατεινό