Dark Mode Light Mode

Οι απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Καβάλας 1984 συναντήθηκαν ξανά μετά από 40 χρόνια! (φωτογραφίες)

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 μετά από 40 χρόνια εμείς οι απόφοιτοι του Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας του έτους 1984 δώσαμε ραντεβού μαζί με τους καθηγητές μας στο σχολείο από το οποίο αποφοιτήσαμε.

Πολλές και πολλοί απόφοιτοι όπως και καθηγητές δεν κατάφεραν να παρευρεθούν είτε λόγω απόστασης, είτε λόγων διαφόρων υποχρεώσεων π.χ. γάμου, μετακόμισης, και υγείας, περαστικά στις πρώην συμμαθήτριες μου, άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Πέντε συμμαθήτριες μας ήρθαν για πρώτη φορά σε συνάντηση μας. Πολλές έστειλαν μηνύματα στο messenger, ενώ ο Κυριάκος Παίλας με βιντεοσκοπημένο μήνυμα που μου έστειλε μια ώρα πριν την συνάντηση στο σχολείο από την Ελβετία όπου διαμένει και το είδαμε στον προτζέκτορα του σχολείου γεμάτος συγκίνηση και νοσταλγία μας ευχήθηκε να περάσουμε όμορφα και με την ευχή στην επόμενη συνάντηση να είναι για πρώτη φορά μαζί μας.

Σχεδόν όλοι μας είχαμε να τον δούμε από την χρονιά που τελειώσαμε το Λύκειο. Στην αίθουσα των καθηγητών μας μίλησε ο Λυκειάρχης μας ο Γιώργος Κουκλιάτης δίνοντας τις ευχές του σε όλους μας αποφοίτους και καθηγητές, και αναπολώντας τα χρόνια της φοίτησης μας.

Κατόπιν όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα πήγαμε στην ταβέρνα Yalos στην παραλία της Ραψάνης. Το παρών έδωσαν 52 πρώην συμμαθητές και συμμαθήτριες, ενώ ήρθαν και πέντε καθηγητές με επικεφαλής τον Λυκειάρχη μας.

Ή συγκίνηση απερίγραπτη, τα χαμόγελα στα πρόσωπα μας δεν έφευγαν, τα πειράγματα άφθονα όπως και το κρασί. Στο τέλος δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση σε τρία χρόνια με δύο επικρατέστερες ημερομηνίες, την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2027 και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2027.

Εδώ να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από την Θεοδώρα Σεφαλίδου που άλλαξα την ημερομηνία της συνάντησης μας και έτσι δεν μπόρεσε να έρθει γιατί αυτή κανόνισε να έρθει από την Ελβετία όπου και διαμένει, στην πρώτη ημερομηνία που ανακοίνωσα. Αλλά παρά πολλά άτομα δεν συμφώνησαν με την ημερομηνία εκείνη. Εύχομαι στην επόμενη συνάντηση μας να είναι παρούσα.

Προσήλθαν 52 απόφοιτοι και 5 καθηγητές. Οι απόφοιτοι ήταν:

Βούρου Μαρία, Γκούμα Παλμύρα, Γκουτζάκης Μάκης, Διπλός Γιώργος, Εμμανουηλίδου Χριστίνα, Θεοδωρίδης Χρήστος, Καιμάκης Νίκος, Κανέλλη Ευγενία, Καρακασίδου Στέλλα, Καρακατσάνη Εύη, Κελέσης Χρήστος, Κιουρτσόγλου Αγγελική, Κίσσα Αμαλία, Κλωνάρη Μαρία, Κλωνάρη Χριστίνα, Κονδυλίδου Ασπα, Κορμόπουλος Κώστας, Κυρκούδη Χρυσούλα, Κωνσταντινίδου Σέβη, Λαλίδου Αγγελική, Μαλγαρινού Αρίστη, Μαρκάκη Χριστίνα, Μαυρομάτη Κική, Μερσίνογλου Αφροδίτη, Μηλιάδου Χριστίνα, Μιστίλογλου Κική, Μόμτσου Ελένη, Μπερμπεράκη Βασιλική, Νικολακάκη Παναγιώτα, Παλάβρατζη Σταυρούλα,,Παντίδου Σμαράγδα, Παπαπαύλου Σοφία, Πηλίκος Θόδωρος, Πλωμαρίτου Μαρία, Πολυζώη Ιωάννα, Πολυζώτου – Ρήγα Τασούλα, Ρεβελιώτου Άννα, Σιμίτογλου Λευτέρης, Ταπτελή Ελένη, Τόλιου Έλενα, Τσιπιζίδης Μιχάλης, Τσελελίδου Δώρα, Τονουσίδης Θανάσης, Τοπτσή Κική, Τσιροπούλου Χαρούλα, Χασιώτης Χρήστος, Χατζηθεοδώρου Κώστας, Χατζηεμμανουήλ Ιωάννα, Χατζηιγνατιάδου Ντίνα, Χατζής Γιώργος, Χατζοπούλου Βίκυ, Χριστοδουλίδου Εύη.

Ενώ οι 5 καθηγητές που προσήλθαν ήταν οι:

Ζοπόγλου Βασίλης, Κουκλιάτης Γιώργος (Λυκειάρχης), Νιζάμης Αντώνης, Τσάγκας Γιώργος, Φελαχίδης Γιώργος.

Προηγούμενο άρθρο

O τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ αντιπροσωπεύει δυστυχώς την Ελλάδα σε πολλούς τομείς

Επόμενο άρθρο

Πάνω από τη Ζαρκαδιά του Νέστου (video)