Dark Mode Light Mode
Στην Καβάλα η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη
Οι εκλογές στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου πραγματοποιήθηκαν άψογα: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου
Η ελπίδα δεν είναι μια βεβαιότητα, αλλά να πηγαίνουμε προς

Οι εκλογές στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου πραγματοποιήθηκαν άψογα: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου

Οι εκλογές στον ΣΕΚΚ έγιναν την Κυριακή 29 του Σεπτέμβρη νόμιμα όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος Σταυρούλα Γκουλούση.

Ήμουν και εγώ εκεί και θα προσθέσω και άψογα! Εκείνο που με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα ήταν το γεγονός ότι στην αναρτημένη κατάσταση των εκτεθειμένων προσώπων για την εκλογή, ο αριθμός αυτών που συμμετείχαν ήταν πρωτοφανής για τα δεδομένα αυτού του Συλλόγου!

Κοντά στα παλιά και έμπειρα μέλη υπήρχαν νέοι άνθρωποι και στη μεγάλη τους πλειοψηφία ασθενείς που δίνει ελπίδα για το μέλλον του ΣΕΚΚ. Η Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, μέλος του Συλλόγου και γνωστή Νομικός της πόλης, γνωστοποίησε στα μέλη της ΓΣ τα κυριότερα σημεία του άρθρου 21 του καταστατικού της ΜΚΟ που προβλέπουν τη διεξαγωγή των εκλογών και κατάρτισε το ψηφοδέλτιο όπως αναφέρεται στο προηγούμενο άρθρο.

Η πρόεδρος του ΣΕΚΚ έκανε την παρουσίαση των υποψηφίων και άρχισε η ψηφοφορία με την εποπτεία της Εφορευτικής Επιτροπής με όλους τους κανόνες της μυστικότητας.

Το αποτέλεσμα της κάλπης αντάμειψε την Πρόεδρο με σχεδόν παμψηφία για το έργο της στην τριετία που πέρασε. Για μένα το ότι κατόρθωσε να διεγείρει το ενδιαφέρον σε τόσους νέους ανθρώπους να προσέλθουν για να συνδράμουν στο έργο του ΣΕΚΚ ήταν κορυφαίο και μπράβο της!

Το αποτέλεσμα της κάλπης ενδεικτικό, μεγάλη πλειοψηφία των Καρκινοπαθών τόσο αυτών που εκλέχτηκαν για το ΔΣ άλλα και των αναπληρωματικών. Η Γενική Συνέλευση διάλεξε οιονεί και τη νέα νομική μορφή του ΣΕΚΚ: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ».

Στις ανάλογες αρχαιρεσίες του 2012 που είχε τεθεί το θέμα η επιλογή ήταν αρνητική με ψήφους 9 προς 1 και έμεινε ΜΚΟ. Ο δρόμος για την πλήρη   συμμετοχή στην ΕΛΛΟΚ πλατεία ανοιχτός δίχως περιορισμούς και φράξιες.

Η επιλογή της Νομικής Μορφής του Συλλόγου είναι υπόθεση του νέου Δ.Σ που έχει ήδη συγκροτηθεί και η συγκρότησή  του είναι η παρακάτω: Πρόεδρος: Γκουλούση Σταυρούλα, Αντιπρόεδρος: Γρανάς Αρχέλαος, Γενική Γραμματέας: Ασλάνογλου Χρύσα, Ειδική Γραμματέας: Παπαδοπούλου Βούλα, Ταμίας: Παρασύρη Μερόπη, Αναπληρώτρια ταμίας: Λιάκα Αλεξάνδρα, Μέλος: Μακέδου Ρεγγίνα, Επιστημονικός σύμβουλος: Μαλλιαρού Νικολέτα, Αναπληρωματικά μέλη: Μαρκάκη Κατερίνα, Σαρηβασιλείου Χρύσα, Τζίμος Πολυχρόνης.

Εξελεγκτική Επιτροπή: Γράσου Λέλα, Γιαννοπούλου-Ρεΐζη Κατερίνα, Παπανικολάου-Βράνου Μαρία. Εύχομαι από καρδίας σ’ όλους συγχαρητήρια, πολύ ΥΓΕΙΑ και τεράστια δύναμη για το έργο που έχουν μπροστά τους.

Παναγιώτης Φώτου

Προηγούμενο άρθρο

Στην Καβάλα η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη

Επόμενο άρθρο

Η ελπίδα δεν είναι μια βεβαιότητα, αλλά να πηγαίνουμε προς