Dark Mode Light Mode

Οι κουραμπιέδες Χρυσανθίδη κατενθουσίασαν τον Τάσο Δούση! (φωτογραφίες-videos)

Προτού ταξιδέψει στην Ιαπωνία, ο γνωστός παρουσιαστής τουριστικών εκπομπών, Τάσος Δούσης, απόλαυσε στο αεροδρόμιο τις γεύσεων των κουραμπιέδων Χρυσανθίδη. «Δοκιμάστε τους και θα με θυμηθείτε», σχολιάζει με νόημα στη σχετική ανάρτηση του:

«Μήπως ψάχνεις κουραμπιέ σωστό αφράτο τραγανό που μοσχοβολάει βούτυρο και έχει και υπέροχη γεύση? Χειροποίητοι κουραμπιέδες Χρυσανθίδη από την Νέα Καρβάλη Καβάλας…. Η φήμη που συνοδεύει τους Χειροποίητους Κουραμπιέδες @chrisanthidis.delights ανάγεται στο μακρινό 1924 και περνάει, πανηγυρικά, από το σήμερα στο αύριο.

Εγώ όπως βλέπετε τους συγκεκριμένους κουραμπιέδες τους δοκίμασα στο αεροδρόμιο και μάλιστα έκανα και τεστ δοκιμής με αρκετό κόσμο. Ένα έχω να σας πω! Εντελώς παραδοσιακοί και old school με αληθινό βούτυρο σαν αυτούς που έφτιαχναν οι μαμάδες μας και μοσχοβολούσε όλο το σπίτι.

Μου είπε μια κυρία από τα Γιάννενα που την πέτυχα στο αεροδρόμιο πήγαινε Βιετνάμ… «Είναι τόσο αφράτοι που λιώνουν στο στόμα και θυμίζουν απόλυτα τους σπιτικούς» είχε δίκιο. Άνοιξα δυο κουτιά κουραμπιέδες για να δοκιμάσουμε και μοσχοβολούσε όλο το Duty Free στο Ελ Βενιζέλος!

Χειροποίητοι κουραμπιέδες με ολόκληρα αμύγδαλα. Πίσω από κάθε παραδοσιακό γλυκό της Οικογένειας Χρυσανθίδη, κρύβεται ένα «οικογενειακό μυστικό». Είναι η απλότητα του να συνδυάζεις αγνά υλικά εκτελώντας μια οικογενειακή συνταγή που έχει μεταφερθεί από γενιά σε γενιά. Έτσι δημιουργείται μια μοναδική γευστική και αρωματική εμπειρία που απογειώνει τις αισθήσεις, κάνοντας τον χειροποίητο κουραμπιέ της Χρυσανθίδης, μοναδικό».

Προηγούμενο άρθρο

Συμμετοχή του Παναγιώτη Αρχοντή στην τουριστική εκδήλωση TOURISM OPEN DAYS – ISTANBUL 2024 (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Πόσο παράξενη και όμορφη η χώρα που μας έλαχε να ζήσουμε!: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου