Dark Mode Light Mode
Προετοιμάζεται η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία
Οι λιμενεργάτες στον Πειραιά απέτρεψαν τη φόρτωση πλοίου με όπλα για την δολοφονική μηχανή του Ισραήλ!
Ο δεκαπεντάχρονος Χρηστάκης και το μεγάλο του πρόβλημα: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου

Οι λιμενεργάτες στον Πειραιά απέτρεψαν τη φόρτωση πλοίου με όπλα για την δολοφονική μηχανή του Ισραήλ!

Όλο το βράδυ λιμενεργάτες και εργαζόμενοι του Πειραιά απέτρεπαν να μη φορτωθεί το κοντέινερ με όπλα στο καράβι «Marla BULL». Το κοντέινερ τελικά δεν φορτώθηκε και το πλοίο έφυγε χωρίς σφαίρες για το Ισραήλ. Ο Πειραιάς δεν έγινε ορμητήριο πολέμου!

Ο Πειραιάς δεν έγινε ορμητήριο πολέμου! – Το πλοίο έφυγε, το κοντέινερ με τις σφαίρες για το Ισραήλ ΔΕΝ φορτώθηκε )

Όλο το βράδυ λιμενεργάτες και εργαζόμενοι του Πειραιά φύλαγαν το κοντέινερ να μην φορτωθεί στο καράβι «Marla BULL». Το κοντέινερ τελικά ΔΕΝ φορτώθηκε και το πλοίο έφυγε χωρίς σφαίρες για το Ισραήλ.

Η εργατική τάξη έδειξε τη δύναμη της και στέκεται στην σωστή πλευρά της ιστορίας. Στο πλευρό του γίγαντα λαού της Παλαιστίνης και όχι των «στρατηγικών συμμάχων» της αστικής τάξης που στηρίζει το ισραηλινό κράτος – δολοφόνο και τους άλλους ευρωατλαντικούς μακελάρηδες των λαών.

Οι λιμενεργάτες της COSCO που κάθε μέρα παλεύουν για αυτούς και τα παιδιά τους δεν πρόκειται να βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Μας έκαναν να νιώσουμε ρίγη συγκίνησης, εκφράζοντας τα αισθήματα όλου του ελληνικού λαού!

Το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ εμπόδισε να φορτωθεί κοντέινερ το οποίο περιέχει σφαίρες και προορίζεται για το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Στο πλευρό του είχε εργαζόμενους, νέους, σωματεία και φορείς του Πειραιά που πήγαν στην COSCO μόλις έγινε γνωστή η είδηση. «Λευτεριά στην Παλαιστίνη! ΝΑΤΟ φονιάς, το ξέρει ο ντουνιάς», γράφει το πανό του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ.

Οι λιμενεργάτες δεν θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα

«Οι λιμενεργάτες σας το υπογράφουν, με των λαών το αίμα τα χέρια τους δεν βάφουν», το σύνθημα που κυριάρχησε. Το πλοίο που θα φόρτωνε το κοντέινερ, έχει ως προορισμό το ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα. Το φορτίο του θανάτου έφτασε στην Ελλάδα από τη Β. Μακεδονία.

«Φονιάδες δρόμο από το λιμάνι»

«Φονιάδες δρόμο από το λιμάνι» έγραψαν πάνω στο κοντέινερ του θανάτου οι λιμενεργάτες της COSCO. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών. Δεν υπάρχει χώρος για τους μακελάρηδες στο λιμάνι του Πειραιά 

Μιχάλης ‘Μίκε’ Μαυρόπουλος Info Libre

Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμάζεται η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία

Επόμενο άρθρο

Ο δεκαπεντάχρονος Χρηστάκης και το μεγάλο του πρόβλημα: Γράφει ο Παναγιώτης Φώτου