Dark Mode Light Mode

Οι μικροί Survivors της Καλαμίτσας έτοιμοι… για Άγιο Δομίνικο! (φωτογραφίες)

Το “KIDS SURVIVORS ” ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Κυριακή στην Καλαμίτσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης-Καλαμίτσας.

Σε μια απαιτητική και δύσκολη πίστα 21 παιδιά (4 ομάδες) έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό… Πάνω απ’ όλα όμως έπαιξαν, έτρεξαν, συνεργάστηκαν και κυρίως διασκέδασαν σε ένα παιχνίδι με ανατροπές και με μεγάλο συναγωνισμό.

Ο Σύλλογος μας έχοντας θέσει ως σκοπό να αναδείξει με οποιοδήποτε τρόπο την παραλία μας αλλά και να δημιουργεί δράσεις για τους μικρούς μας φίλους ολοκλήρωσε με επιτυχία άλλη μία όμορφη δράση. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν έπαινοι, μετάλλια, νερά, χυμοί και σοκολατάκια.

Οι νικητές, η ομάδα ΑΣΤΕΡΙΑ, που κέρδισαν την ομάδα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ σήκωσαν με πολλά χαμόγελα το κύπελλο και κέρδισαν επιπλέον από μια κρέπα. Ευχαριστούμε πολύ κυρίως τα παιδιά που συμμετείχαν, τους γονείς αλλά και τους πολλούς φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παρουσιαστή της δράσης Ιορδάνη Καλαϊτζίδη όπου είχε και την κεντρική ιδέα, το Δ.Σ του Συλλόγου που με μεράκι και πολύ κόπο πραγματοποιεί όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις, τον Γιώργο Λιόλιο για την κάλυψη  όπως και τον φίλο του Συλλόγου Ραφαήλ για τις εναέριες λήψεις.

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας

Προηγούμενο άρθρο

Το ΓΕΛ Κρηνίδων σημείωσε εξαιρετική επίδοση στο Πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Επόμενο άρθρο

Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε αυλή σπιτιού στη Ν. Ηρακλείτσα- Έπεσε από ύψος 20 μέτρων! (φωτογραφίες)