Dark Mode Light Mode

Οι νέοι στόχοι του Μάρκου Δέμπα  

Μέσω συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες το μεσημέρι, ο Μάρκος Δέμπας ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Ενός φορέα, στη διοίκηση του οποίου συμμετέχει 27 συνεχόμενα έτη κι από διάφορες θέσεις στο δ.σ. Ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι ουδέτερος στις εκλογές, έθεσε νέους προσωπικούς στόχους μετά από μια μικρή ανάπαυλα που όπως είπε θα κάνει.

Οι στόχοι αυτοί συνδυάζονται με τον Δήμο Καβάλας και εκτός απροόπτου. Θυμήθηκε μάλιστα το προεκλογικό ξεκίνημα του Στάθη Εριφυλλίδη, όταν για τις δημοτικές εκλογές του 1998 είχε ξεκινήσει 3 χρόνια νωρίτερα μέσω της Αδέσμευτης Κίνησης Ενεργών Πολιτών που τότε είχε δημιουργήσει.

Άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο έχει στο μυαλό του. Αν και δεν αποκλείεται μια βουλευτική του υποψηφιότητα. «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, τώρα είναι η ώρα που πρέπει για να κλείσει ένας κύκλος» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Προετοιμάζομαι για τα επόμενα, θέτω νέους στόχους». Δίπλα του για όση ώρα μιλούσε στους δημοσιογράφους βρίσκονταν τα μέλη της διοικητικής επιτροπής.

Ο απολογισμός της επταετίας στη θέση του προέδρου ήταν θετικός. Τα καταφέραμε, είπε για το απερχόμενο δ.σ. ο κ. Δέμπας. Τόνισε μάλιστα την ευρωστία του Επιμελητηρίου που όπως είπε έχει στο ταμείο του 1 εκ ευρώ.

Προηγούμενο άρθρο

Ανακαίνιση για τουριστική αξιοποίηση σε εγκαταλειμμένο σπίτι

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο