Dark Mode Light Mode

Οι νικητές του Σκακιστικού τουρνουά Rapid στον Δημοτικό Κήπο (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου, στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας, το σκακιστικό τουρνουά Rapid “Ελευθέρια 2024”, με ευθύνη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας και τη συμμετοχή 70 αθλητών από τρεις ηλικιακές κατηγορίες.

Στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες ισοβάθμησαν ο Θοδωρής Χρυσομάλλης και ο Μιχάλης Καρακασίδης. Με την εφαρμογή των κριτηρίων άρσης της ισιβαθμίας, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Θοδωρής Χρυσομάλλης με δεύτερο τον Μιχάλη Καρακασίδη.

Ο Κώστας Σαμαρίδης με 5,5 βαθμούς ήταν τρίτος. Η Δέσποινα Τζίμα με 5/7 ήταν 1η γυναίκα, με τους ίδιους βαθμούς ο Ηλίας Περζαμάνης ήταν 1ος έφηβος ενώ με 4,5 βαθμούς ο Φίλιππος Μουρατίδης 1ος παίδας και με 3,5 βαθμούς ο Γιάννης Αποστόλου ήταν 1ος παμπαίδας.

Πρώτη νεάνιδα ήταν η Αλεξάνδρα Μπηντίκη και πρώτη κορασίδα η Άννα Μαρία Βάσιου. Στον Β’ Όμιλο πρώτος με 6/6 ήταν ο Φώτης Ευαγγελίδης, δεύτερη με 5/6 η Έφη Ποιμενίδου,βτρίτη με 3,5/6 η Κατερίνα Φουντουκά και πρώτο κορίτσι η Μαρίνα Κιουρκτσίδου.

Στον Γ’ Όμιλο πρώτος με 6,5/7 ήταν ο Δημήτρης Στογιαννούδης, με 5 βαθμούς στην δεύτερη και τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο Αλέξανδρος Φουντουκάς και ο Αναστάσης Θεοδωρίδης, ενώ η Κατερίνα Σιναπλίδου με 4,5 βαθμούς ήταν πρώτο κορίτσι.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Ισραήλ: Η έρευνα της Energean για φυσικό αέριο έφερε στο φως βυθισμένο πλοίο 3.300 ετών (video)

Επόμενο άρθρο

Διακρατική Συνάντηση Erasmus+ στο 3ο ΓΕΛ Καβάλας για το Πρόγραμμα “Forest Fire Prevention” (φωτογραφίες)