Dark Mode Light Mode

Οι «Παραμυθάδες» στο νηπιαγωγείο Δοξάτου Δράμας

Έπειτα από τηλεφώνημα της αγαπημένης φίλης των Παραμυθάδων, Ελένης Αμανατίδου, η ομάδα των Παραμυθάδων επισκεφθήκαμε το νηπιαγωγείο στο Δοξάτο Δράμας. Η άφιξή μας σε ένα μέρος μαγικό και η ζεστή φιλοξενία τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών, έκαναν τη μέρα μας όμορφη και ξεχωριστή.

Η επίσκεψή μας διοργανώθηκε στα πλαίσια του Σχεδίου Δράσης: «Με ένα Βιβλίο Ταξιδεύω!«. Μιλήσαμε για την προφορική παράδοση και αφηγηθήκαμε λαϊκούς μύθους, αινίγματα και παραμύθια.

Από την επίσκεψή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα παιχνίδια! Τόσο τα παιδιά όσο και εμείς διασκεδάσαμε και γελάσαμε με την καρδιά μας! Λίγο πριν την αποχώρησή μας, μας χάρισαν «παραμυθένια» δώρα φτιαγμένα με πολλή αγάπη από παιδικά χεράκια. Συγκινηθήκαμε πολύ και τους ευχαριστούμε για την όμορφη πρόσκληση!

Αφηγηθήκαμε τα παραμύθια: Τα Μαγικά Φτερνίσματα, Πολλές Φωνές Μαζί είναι Καλύτερα, Γιατί ο Ουρανός είναι Πολύ Ψηλά, Γιατί ο Σκύλος Ζει με τον Άνθρωπο, Σκύλοι και Λύκοι, Το Κουντουνάκι ενώ παίξαμε το παιχνίδι Τα Τρία Ζώα. Συμμετείχαν οι: Ελισάβετ Κεσικιάδου, Μέλη Μίχα, Αρετή Τσιφλίδου και Απόστολος Τσομπανόπουλος.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

«Μαγικό μου φυλαχτό»: Η νέα ερωτική μπαλάντα της Βίκυς Κυριακίδου (video)