Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Οι πλούσιοι πληρώνουν για να κατεβαίνουν στα βάθη των Ωκεανών και οι πρόσφυγες για να μείνουν στην επιφάνεια της θάλασσας
Μακεδονικός Αγιάσματος: Συμφωνία με Κωνσταντάρα και Δόντσο

Οι πλούσιοι πληρώνουν για να κατεβαίνουν στα βάθη των Ωκεανών και οι πρόσφυγες για να μείνουν στην επιφάνεια της θάλασσας

Άδοξο και τραγικό παράλληλα το τέλος για τους  5 επιβάτες του υποβρυχίου ΤΙΤΑΝ που είχε την ίδια περίπου τύχη με το ναυάγιο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ το οποίο θέλησαν να συναντήσουν από κοντά.

Αν και το συγκεκριμένο υποβρύχιο έκανε αυτές τις καταδύσεις σε μεγάλα βάθη εδώ και χρόνια στην συγκεκριμένη δεν άντεξε και έσκασε σαν φούσκα !

Το τέλος των πέντε επιβατών ήταν ακαριαίο και δεν καταλάβανε τίποτα σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι φύγανε άδικα.

 

Ψυχολόγοι με πελάτες πλούσιους ανθρώπους βγαίνουν τώρα και υποστηρίζουν ότι αυτά τα  extreme τουριστικά ταξίδια στα βάθη των Ωκεανών αλλά και στο διάστημα είναι αυτά που προσελκύουν το ενδιαφέρον των πελατών τους που έχουν βαρεθεί την καθημερινότητα τους  και ζητάνε νέες προκλήσεις.

Πολλές φορές όμως αυτές οι προκλήσεις κρύβουν και εκπλήξεις που είναι δυσάρρεστες.

 

Δεν είναι καλός μήνας ο Ιούνιος αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί  με τον περσινό όσο αφορά τις αφίξεις των Βαλκάνιων τουριστών.

Παρά τις αισιόδοξες προβλέψεις στην αρχή της καλοκαιρινής σαιζόν αυτό που ζούμε σήμερα είναι εντελώς διαφορετικό και όλοι περιμένουν να αλλάξει αυτή η κατάσταση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Τουλάχιστον στο χερσαίο τμήμα του Νομού υπάρχει θέμα.

 

Με ένα αέρα 20 και πλέον μονάδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται σχεδόν χωρίς αντίπαλο για την δεύτερη 4ετία της κυβέρνησης του.

Στην διάρκεια αυτής της τετραετίας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην κεντροαριστερά  για το ποιος θα είναι ο μεγάλος του αντίπαλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει ότι είναι κόμμα εξουσίας  ή το ΠΑΣΟΚ που ελπίζει σε ένα δυναμικό come back.

 

Έτσι έχουν τα πράγματα.

Οι πλούσιοι πληρώνουν για να φτάσουν στα βάθη των Ωκεανών και οι φτωχοί και ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες για να μείνουν στην επιφάνεια της θάλασσας και να φτάσουν στον προορισμό τους ασφαλείς.

Δηλαδή ρε παιδιά πόσο απελπισμένος θα πρέπει να είσαι για να πας στην εκπομπή του STAR , First Dates για να βρεις ταίρι ;

Είναι το  «ραντεβού στα τυφλά» της νέας εποχής.

 

Με 250 εκ. δολλάρια ο Εμπαπέ από την Παρί στην Ρεάλ.

Αυτό είναι deal.

 

Έλεος πρόεδρε  όχι άλλο SHOPFLIX !

Μας έχει μελανιάσει το ΜΕΓΚΑ στο SHOFLIX.

 

Αυτά τα  λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Μακεδονικός Αγιάσματος: Συμφωνία με Κωνσταντάρα και Δόντσο