Dark Mode Light Mode

«Οι προθέσεις μου είναι ξεκάθαρα υπέρ του κοινωνικού συνόλου»

Υποψήφιος με τον Θόδωρο Μουριάδη είναι στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη ο Χρήστος Δημητριάδης.

Συνεχίζει την παράδοση του αξέχαστου πατέρα του Νίκου. Ο Νίκος Δημητριάδης ήταν συνδικαλιστής οικοδόμος, αντιδήμαρχος Καβάλας, πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και δημοτικός σύμβουλος. Τώρα είναι η σειρά του Χρήστου. Πρόσφατα εξήγησε όλα όσα αφορούν την υποψηφιότητα του μιλώντας στην Πρωινή.

Η συνέντευξη

Ερωτ: Να μας πείτε λίγο το βιογραφικό σας, να ξεκινήσουμε από τα βασικά προεκλογικά, να ξέρει ο κόσμος ποιος είναι ο Χρήστος Δημητριάδης. Αν και είναι πολύ γνωστός, παρόλα αυτά πρέπει να μας πείτε τα τυπικά του βιογραφικού.

Απαντ: Ας ξεκινήσουμε από το όνομα.. Είμαι ο Χρήστος Γρηγόρης Δημητριάδης, 33 ετών και δραστηριοποιούμαι σε δύο κλάδους, την εστίαση και τις χωματουργικές εργασίες.

Ερωτ: Το επίθετο κάτι μας θυμίζει..

Απάντ: Το επίθετο θυμίζει σε πολλούς κάτι, αυτό είναι αλήθεια. Είμαι ο γιος του Νίκου Δημητριάδη, του πρώην αντιδημάρχου τεχνική υπηρεσίας, προέδρου της ΔΕΥΑΚ, προέδρου των οικοδόμων για πολλά έτη, 20 χρόνια νομίζω.

Ερωτ: Και συνεχίζεται μία παράδοση από ό,τι καταλαβαίνω..

Απαντ: Ναι, ας το πούμε και έτσι. Ο πατέρας μου ήταν σημαντικό κομμάτι της αυτοδιοίκησης.

Ερωτ: Βέβαια, ειδικά στην αυτοδιοίκηση, στα συνδικαλιστικά. Για ποιο λόγο ο Χρήστος Γρηγόρης Δημητριάδης ενεπλάκη στην αυτοδιοίκηση , είναι υποψήφιος και γιατί διάλεξε το Θόδωρο Μουριάδη.

Απαντ: Να ξεκινήσουμε από την αρχή. Είμαστε σε μία παραγωγική ηλικία, συγκεκριμένα εγώ 33 ετών και θεωρώ ότι από το να κάθεσαι να σχολιάζεις είτε από το facebook είτε στο instagram από τη σιγουριά του καναπέ σου… Νομίζω σου δίνεται μια ευκαιρία μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης να έχεις και εσύ λόγο. Και αν με το καλό εκλεγώ, θα μπορώ να δώσω δύο φρέσκιες ιδέες, να βοηθήσω πρακτικά τον τόπο μου και τους πολίτες της Καβάλας. Από κει και πέρα η επιλογή με το Θεόδωρο Μουριάδη ήταν μονόδρομος, θα έλεγα. Η αλήθεια είναι ότι τον γνωρίζω και από τη συνεργασία που είχε με τον πατέρα μου, γιατί τότε υπήρξαν δύο επιτυχημένοι αντιδήμαρχοι Τεχνικής Υπηρεσίας επί Σιμιτσή. Με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο και δέχτηκα κατευθείαν την πρότασή του. Από κει και πέρα το έργο , νομίζω, μιλάει από μόνο του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ερωτ: Πάντως η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι μια ωραία διαδρομή, πολύ περισσότερο όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει και το χρόνο, τα γνωρίζεις Αγαπητέ Χρήστο από τον πατέρα σου, έχεις και το χρόνο που θα διαθέσεις, πολλές φορές οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπαίνουν και μέσα οικονομικά από αυτή την ιστορία. Πρέπει να έχεις το τηλέφωνο συνέχεια ανοιχτό, να απαντάς, να ενδιαφέρεσαι γιατί υπάρχουν κάποιοι αιρετοί που ενδιαφέρονται κάθε μέρα όλη τη θητεία και όχι μόνο προεκλογικά.

Απαντ: Ναι ναι.. Από την άλλη όμως, ο ελεύθερος επαγγελματίας όταν ασχολείται με τομείς όπως οι δικοί μας, γιατί σκεφτείτε ότι από τα 17 είμαι κυριολεκτικά στα μαγαζιά , από σερβιτόρος , τα πάντα μέχρι ιδιοκτήτης. Και η άλλη ενασχόλησή μου με τις οικοδομές .. Συναναστρέφεσαι συνεχώς με κόσμο , αφουγκράζεσαι τα προβλήματά του και μάλιστα περνάς τα ίδια προβλήματα , οπότε κάποια επαγγέλματα είναι κατάλληλα για να βοηθήσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τέτοια επαγγέλματα σαν τα δικά μας είναι 365 μέρες στην κοινωνία εκεί που χρειάζεται ο κόσμος.

Ερωτ: Και τι προεκλογική προσπάθεια κάνει ο Χρήστος Δημητριάδης;

Απαντ: Ο Χρήστος Δημητριάδης είτε είναι προεκλογική περίοδος είτε δεν είναι παραμένει ο ίδιος. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η προσπάθειά μου είναι να αναδείξουμε τα αδιαμφισβήτητα έργα του Θεόδωρου Μουριάδη. Δεν κατεβαίνω με ένα δήμαρχο για να πω μόνο ότι μπήκα σε ένα ψηφοδέλτιο. Κατεβαίνω γιατί πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει. Σε προσωπικό επίπεδο, η προσπάθειά μου είναι να δείξω σε όλους το πραγματικό μου πρόσωπο. Ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο που με έχει ανάγκη, θα υποστηρίζω πάντα τον αδύναμο.. Οι  προθέσεις μου είναι ξεκάθαρα υπέρ του κοινωνικού συνόλου χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον. Πιστεύοντας λοιπόν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί ανιδιοτελή προσφορά και συλλογικότητα ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας!!

Προηγούμενο άρθρο

Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου δρομολόγησε η ΑΝ.ΚΑ.

Επόμενο άρθρο

Εγκρίθηκαν οι προτάσεις Ζησίμου για στήριξη των πυρόπληκτων από το Επιμελητήριο Καβάλας