Dark Mode Light Mode

Οι συνηθισμένες δραστηριότητες μετά το πετυχημένο συνέδριο

Στην εποχή μετά το πανελλήνιο συνέδριο που έγινε στην Καβάλα, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας επιστρέφει στην κανονική του πολυποίκιλη δραστηριότητα. Η διοίκηση του για καιρό αφοσιώθηκε στο συνέδριο, το οποίο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία. Αμέσως μετά η ζωή και για το Λύκειο των Ελληνίδων συνεχίζεται.

*Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 στις 5 το απόγευμα τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας για τη νέα λυκειακή χρονιά 2024-2025 παρουσία της Προέδρου του ΛΕΚ κας Μαρίνας Φιλιππίδου, κυριών του ΔΣ, γονέων και μικρών χορευτών, και του Προέδρου του Συλλόγου Εβριτών κ Στέφανου Μιλτσακάκη. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Παναγιώτης Τσακίρης. Το ΔΣ εύχεται Καλή και δημιουργική χρονιά!

*Ομάδα εκπαιδευτικών και μαθητών από σχολική μονάδα του Μονάχου Γερμανίας συνοδευόμενοι από την κα Αλεξάνδρα Γερακίνη φιλόλογο του 6ου Γυννασιου Καβάλας επισκέφτηκαν την 1η Οκτωβρίου 2024 το κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας και ενημερώθηκαν από την Α Αντιπρόεδρο του ΛΕΚ κα Πέπης Σαμαρά και τις κυρίες του ΔΣ Φερενίκη Ζαρζαβατσάκη και Εύηχο Τσουλκάνη για την ιστορία του ΛΕΚ και τις δράσεις του Σωματείου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο περιπάτου της ομάδας του εξωτερικού στην πόλη μας και ξενάγησης σε διάφορα ιστορικά κτίρια της Καβάλας.

*Ευχαριστούμε θερμά την Γεωργία Χιόνη για την δωρεά στο Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας ενός φορέματος εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένο μαλλί, από τη συλλογή της “ΛU-BU-The Light of Winter”, εμπνευσμένο από παραδοσιακή φορεσιά Αν.Ρωμυλιας, για το οποίο έλαβε το 1ο βραβείο διαγωνισμού σχεδίου Manteco Spa 2020 και το 1ο βραβείο Best New Designer AXDW 2021.  Χορηγία υφάσματος Manteco Spa.

Προηγούμενο άρθρο

Η Βίκυ Κυριακίδου κυκλοφόρησε το πρώτο της επίσημο δισκογραφικά τραγούδι, «Σε Ποιο Φεγγάρι»! (video)

Επόμενο άρθρο

4 προσφορές για τις μελέτες του νέου λιμανιού Κεραμωτής