• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Οι ΣυνΩΔΗπόροι στην Έκθεση της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας …και μια αναπάντεχη έκπληξη!

 Οι ΣυνΩΔΗπόροι στην Έκθεση της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας …και μια αναπάντεχη έκπληξη!

Τριάντα και πλέον ΣυνΩΔΗπόροι παρέστησαν χθες το απόγευμα σε μια κατ’ ιδίαν εξαιρετική ξενάγηση από τον Κωνσταντίνο Παπακοσμά, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας, κατόπιν πρόσκλησης της Θώμης Αγγέλου (η φίλη των ΣυνΩΔΗπόρων γραφίστρια/εικαστικός είχε την ευθύνη του σχεδιασμού του υλικού επικοινωνίας & προβολής) στην έκθεση που διοργάνωσε η 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία και ο Δήμος Καβάλας.

Το θέμα: “1913-2024 η διαχρονική πορεία του στρατού στην ιστορία της Καβάλας”. Ευχαριστούμε τον κο Κ.Κανδυλάκη για την ανιδιοτελή προσφορά του. Μετά το πέρας της ξενάγησης, προς ευχάριστη έκπληξη του κου Παπακοσμά, το Δ.Σ. των ΣυνΩΔΗπόρων δώρισε ένα επετειακό συλλεκτικό μετάλλιο, από την προσωπική συλλογή του αντιπροέδρου των ΣυνΩΔΗπόρων κου Κωνσταντίνου Κανδυλάκη (Πολεμικό Ναυτικό), το οποίο είχε εκδοθεί για την επέτειο των 50 ετών από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το συλλεκτικό αυτό μετάλλιο θα παραχωρηθεί τις επόμενες ημέρες στο στρατηγό της ΧΧ Μεραρχίας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης