Dark Mode Light Mode
Ο σκύλος έψαξε αλλά ναρκωτικές ουσίες δεν βρέθηκαν
Οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν συναδέλφους που έφυγαν από τη ζωή (φωτογραφίες)
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν συναδέλφους που έφυγαν από τη ζωή (φωτογραφίες)

Η διοίκηση και τα μέλη του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Καβάλας πραγματοποίησαν την Κυριακή μνημόσυνο.

Δεν ξέχασαν τους συναδέλφους και φίλους τους που έφυγαν από τη ζωή το προηγούμενο διάστημα. Το μνημόσυνο τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου. Επακολούθησε προσφορά καφέ και πρωινού σε καφετέρια της παραλίας.

Η προσέλευση ήταν πολύ ικανοποιητική. Προσήλθαν περισσότερα μέλη απ’ όσα αναμένονταν. Ευχάριστη έκπληξη για το σωματείο. Το μνημόσυνο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο αρχές του Οκτώβρη με αφορή την παγκόσμια μέρα των ηλικιωμένων.

Το σωματείο και οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ του Νομού ετοιμάζονται για το επόμενο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο του τρέχοντος έτους. Θα γίνει στην Αθήνα στις 22 Νοέμβρη.

Οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ θα ταξιδέψουν δωρεάν με λεωφορείο. Τους προσφέρεται μια διανυκτέρευση στην Αθήνα, κι αυτή δωρεάν. Η διανυκτέρευση αποφασίστηκε για περιοριστεί η ταλαιπωρία ενός ταξιδιού αυθημερόν. Στο ίδιο συλλαλητήριο αναμένεται να παραστούν κι άλλοι συνταξιούχοι, σωματείων του Ν. Καβάλας.

Ακυρώθηκε η εκδρομή 3 ημερών του συλλόγου στη Δυτική Μακεδονία. Λόγω μικρής συμμετοχής. Στη θέση της προετοιμάζεται ημερήσια εκδρομή δωρεάν μάλλον στο Ν. Ξάνθης. Λεπτομέρειες της εκδρομής θα γίνουν γνωστές έγκαιρα.

Μιλώντας στην Πρωϊνή ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καβάλας κ. Στ. Μαούνατζης επανέλαβε τα προβλήματα των συνταξιούχων λόγω των αυξήσεων και της ακρίβειας. «Αυξήσεις στις συντάξεις μας υπάρχουν μόνο στα λόγια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαούνατζης.

Προηγούμενο άρθρο

Ο σκύλος έψαξε αλλά ναρκωτικές ουσίες δεν βρέθηκαν

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024