• 5 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για Άρη Πηγών, Ορφέα και ΜΑ Ορφανίου

 Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για Άρη Πηγών, Ορφέα και ΜΑ Ορφανίου

Άρης Πηγών: Αποκτήθηκαν Τσιτσιλικάκης, Κλοκίδης – Έφυγε ο Καΐπης

Ο Άρης Πηγών ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Κοσμά Τσιτσιλικάκη από τον Βύρωνα. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Παράλληλα επέστρεψε στο ρόστερ ο Γιώργος Κλοκίδης από το Νέστο Β`.

Παρελθόν αποτελεί ο πλάγιος αμυντικός Σταύρος Καϊπης μετά από 1 χρόνο παρουσίας στο σύλλογο. Η ανακοίνωση του Αρη για την επιστροφή του Κλοκίδη: Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Νέστο Β’ την προηγούμενη χρονιά ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΚΙΔΗΣ και ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ δώσανε και πάλι τα χέρια.

Επιστροφή του Γιώργου σε γνώριμα λημέρια. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με την ομάδα μας. Η ανακοίνωση του Αρη για την απόκτηση του Τσιτσιλικάκη: Και ο ΚΟΣΜΑΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΚΑΚΗΣ στο ρόστερ της ομάδας μας. Έρχεται από τον Βύρωνα Καβάλας με παραστάσεις και από Γ’ Εθνική. Κοσμά καλώς ήρθες στον Άρη Πηγών.

Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών για την αποχώρησε του Καΐπη: Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας την σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από τον Άρη Πηγών. Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν. Καλή τύχη Σταύρο σε ότι επιλέξεις στο μέλλον.


Ορφέας: Επέστρεψε στο ρόστερ ο Καϊπης

Ο Σταύρος Καϊπης μετά από 1 χρόνο απουσίας στον Άρη Πηγών, επέστρεψε στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ήταν πρωταθλητής με τον Ορφέα την περίοδο 2022-2023.  Η ανακοίνωση του Ορφέα για την επιστροφή του νεαρού αριστερού πλάγιου αμυντικού:

Ο Ορφέας είναι τα παιδιά του! Επιστροφή στο σπίτι για τον Σταύρο Καΐπη. Σε καλωσορίζουμε ξανά & σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και με τη δουλειά σου να βοηθήσεις στην επίτευξη των στόχων μας. Πάμε. Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


ΜΑ Ορφανίου: Στο ρόστερ ο Βουζουλίδης

Στον ΜΑ Ορφανίου επιστρέφει ο αριστερός πλάγιος αμυντικός Κυριάκος Βουζουλίδης, ο οποίος τελευταία αγωνίστηκε στον Άρη  Πηγών και στον Ατρόμητο Ακροβουνίου. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα του Μ.Α Ορφανίου.

Η ομάδα του Ορφανίου κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει το ρόστερ της αφού ανακοίνωσε και την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γιάννη Βαρδαβούλια ο οποίος έχει θητεία σε αρκετές τοπικές ομάδες.

Η ανακοίνωση του Μέγα για την απόκτηση του Βουζουλίδη: Ακόμα μια μεταγραφή-επιστροφή είναι γεγονός. Ο ταχυδυναμικός “ΒΟΥΖΟΥ” φόρεσε ξανά τα ασπρόμαυρα ! Ένα πολυεργαλείο στην αμυντική γραμμή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε παραπάνω από μια θέσεις, και με ένα πόδι φωτιά… όλοι θυμούνται το περσινό γκολ στο 95… Καλώς επέστρεψες Κυριάκο! Πάμε δυνατά!

Η ανακοίνωση του Μέγα για την απόκτηση του Βαρδαβούλια: Το πλούσιο βιογραφικό του , συμπεριλαμβάνει ομάδες εντός και εκτός νομού. Ομάδες οι οποίες κάνανε πρωταθλητισμό στην Α’ ΕΠΣΚ αλλά και ομάδες στην Γ’ Εθνική!

Σταθερός, χωρίς τραυματισμούς, μια δυνατή λύση κάτω από τα γκολπόστ! Φέτος θα φοράει τα ασπρόμαυρα με τον ΜΕΓΑ στο στήθος. Γιάννη οι άνθρωποι της ομάδας σε καλωσορίζουν και σου εύχονται υγεία και μαζί να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Διαβάστε επίσης