Dark Mode Light Mode

Οικονομικές Μπομπονιέρες Γάμου για έναν Πλούσιο Γάμο

Η μέρα του γάμου είναι μια ξεχωριστή μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη. Όμως μπορείτε να επιλέξετε και οικονομικές μπομπονιέρες για έναν πλούσιο γάμο. Μιας και τα έξοδα του γάμου, είναι ούτως ή άλλως αυξημένα, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε καθετί, αλλά υπάρχουν και επιλογές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα, χωρίς να θυσιάσετε την κομψότητα. Ας δούμε κάποιους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων από τις μπομπονιέρες.

1.   Καθορισμός Budget

Το πρώτο βήμα για να επιλέξετε φθηνές μπομπονιέρες γάμου είναι να προσδιορίσετε το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε. Το budget σας θα καθορίσει την κατεύθυνση της επιλογής σας, είτε πρόκειται για απλά αλλά κομψά σχέδια είτε για κάτι πιο δημιουργικό και μοναδικό. Αφού αποφασίσετε το συνολικό ποσό που θα διαθέσετε για τις μπομπονιέρες, διαιρέστε το με τον αριθμό των καλεσμένων σας. Αυτό θα σας δώσει μια ακριβή ιδέα για το κόστος ανά τεμάχιο, ώστε να μπορείτε να βρείτε λύσεις που ταιριάζουν στα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

2.   DIY Μπομπονιέρες

Το αρκτικόλεξο DIY σημαίνει do it yourself. Επομένως, αν διαθέτετε χρόνο, όρεξη και δημιουργικότητα μπορείτε μόνοι σας ή με φίλους να φτιάξετε τις μπομπονιέρες σας και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε τα κουφέτα. Στη συνέχεια μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μικρά βαζάκια τα οποία μπορείτε να ζωγραφίσετε στο χέρι. Κάθε κομμάτι θα είναι μοναδικό. Το χειροποίητο στοιχείο προσθέτει μια προσωπική πινελιά και κάνει τη μπομπονιέρα ακόμη πιο ξεχωριστή.

3.   Έρευνα Αγοράς και Προσφορές

Ένας ακόμα τρόπος για να βρείτε οικονομικές μπομπονιέρες γάμου είναι να κάνετε έρευνα αγοράς, πολύ καιρό πριν τον γάμο. Ψάξτε πολλά διαφορετικά καταστήματα και πάρτε προσφορές. Πολλές φορές θα διαπιστώσετε ότι το ίδιο προϊόν μπορεί να διατίθεται σε διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον προμηθευτή.

Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βρείτε ποιοτικές μπομπονιέρες σε χαμηλότερες τιμές. Κάντε έρευνα αγοράς και παρακολουθήστε online καταστήματα για εκπτώσεις σε σετ μπομπονιέρων ή αξεσουάρ. Επίσης, αν κάνετε την παραγγελία σας αρκετά νωρίς, ίσως καταφέρετε να εξασφαλίσετε καλύτερες τιμές.

4.   Βρείτε μια Εναλλακτική

Αν κάνετε κάποιον μοντέρνο γάμο, μπορείτε να βρείτε μια εναλλακτική για τις μπομπονιέρες. Αυτές δεν είναι ανάγκη να περιέχουν κουφέτα. Μια ιδέα θα μπορούσε να είναι, αντί κουφέτων, να φτιάξετε μικρά βαζάκια με σπιτική μαρμελάδα που θα δώσετε στους καλεσμένους σας. Στην ίδια λογική, θα μπορούσατε να φτιάξετε αρωματικά κεράκια ή σαπούνια.

Ακόμη, μπορείτε να προσθέσετε μικρές ετικέτες με το όνομα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου, ή να γράψετε ένα σύντομο ευχαριστήριο μήνυμα που θα δείχνει την εκτίμησή σας προς τους καλεσμένους. Αυτές οι εναλλακτικές θα μπορούσαν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και σας βοηθούν ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Συμπερασματικά, οι οικονομικές μπομπονιέρες γάμου δεν χρειάζεται να είναι βαρετές. Μπορείτε να κάνετε έναν πλούσιο γάμο με οικονομικές μπομπονιέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ορίσετε το budget σας και να κάνετε σωστή έρευνα αγοράς. Αν έχετε χρόνο και φαντασία, μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας μπομπονιέρες, που θα είναι μοναδικές, προσωποποιημένες και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Προηγούμενο άρθρο

Το 17ο Νηπιαγωγείο Καβάλας τιμήθηκε με δύο Εθνικές Ετικέτες Ποιότητας eTwinning

Επόμενο άρθρο

Πώς να Αναγνωρίσετε τον Αυθεντικό Χρυσό: Συμβουλές και Τεχνικές