Dark Mode Light Mode

Όλα τα αλλάζει ο τουρισμός: 46 χρόνια κατάστημα, μετατρέπεται σε κατοικία!

Φωτογραφία αρχείου

Η τουριστική επιτυχία της Καβάλας (και του Ν. Καβάλας γενικότερα) επηρεάζει όλο και περισσότερο τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Ειδικά τώρα, τώρα που το Καλοκαίρι τελειώνει. Κι όλοι προετοιμάζονται για το επόμενο. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που ισχύει σε κατάστημα επί της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας.

Στο ισόγειο ακινήτου που κατασκευάστηκε το 1978. Αφού επί 46 χρόνια ο χώρος ήταν κατάστημα, πρόσφατα ο νέος αλλοδαπός ιδιοκτήτης του εξασφάλισε οικοδομική άδεια.

Το μετατρέπει σε κατοικία. Για προφανής λόγους. Στην ίδια οδό έγινε το ίδιο πράγμα με άλλα καταστήματα ή και με παλιά σπίτια. Ανακαινίστηκαν και προσφέρονται (τα περισσότερα) σε βραχυχρόνιες τουριστικές μισθώσεις.

Άλλα νέα από τις πρόσφατες οικοδομικές άδειες των Υπηρεσιών Δόμησης του Ν. Καβάλας: Αλλοδαπός αγόρασε οικόπεδο στην παραλία Οφρυνίου, κατασκευάζει κατοικία. Στην Καβάλα μετατροπή χώρου κύριας χρήσης σε κλειστό χώρο στάθμευσης.

Τρεις τουριστικές κατοικίες στο ίδιο οικόπεδο στη Θάσο. Άδεια για κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου σε αγροτεμάχιο κοντά στην Κάρυανη. Κατασκευή διώροφης οικοδομής διαμερισμάτων στην Τούζλα. Κατασκευή 3όροφης οικοδομής σε οικόπεδο (μετά από κατεδάφιση παλαιού σπιτιού) πολύ κοντά στο παλιό Νοσοκομείο.

Προηγούμενο άρθρο

«Ζέφυρος» σε κίνδυνο: Καταγγελία πολίτη για τη λειτουργία του!

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024