Dark Mode Light Mode

“Old Town Inn”: Ένα guest house ξεχωριστό στο κέντρο της Καβάλας (φωτογραφίες)

Γράφει στο epsilonharpas.blogspot.com ο Στάθης Χαρπαντίδης


Στην καρδιά της Καβάλας, μια ανάσα από την πλατεία Ελευθερίας και μερικά λεπτά από το λιμάνι, δεσπόζει με το ξεχωριστό του χρώμα το μικρό guest house “Old Town Inn”. Οι νέοι ιδιοκτήτες του πήραν ένα παλιό κτίριο του 19ου αιώνα, το οποίο λειτούργησε από την πρώτη στιγμή ως ξενοδοχείο, το ανακαίνισαν με φροντίδα και σεβασμό διατηρώντας τα νεοκλασικά στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.

Περιτριγυρισμένο από τα ήσυχα και γραφικά σοκάκια της παραδοσιακής συνοικίας του Αγίου Νικολάου, με θέα το κάστρο της Παναγίας και τις ιστορικές Καμάρες, το «Old Town Inn» προσφέρει 10 superior και standard δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια. Οι εσωτερικοί χώροι του φωτεινοί και μοντέρνοι, κυριαρχεί η λιτή διακόσμηση, τα δωμάτια στις αποχρώσεις του λευκού είναι ευρύχωρα και ψηλοτάβανα, προσφέρουν άνετη διαμονή και μια φιλόξενη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Όλα διαθέτουν κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση, welcome drink, ενώ ορισμένα από αυτά έχουν θέα στην πόλη. Το προσωπικό ευγενικό, εξυπηρετικό και πάντα χαμογελαστό πρόθυμο να σας βοηθήσει και να λύσει κάθε απορία σας. Ίσως ο πιο value-for-money τόπος διαμονής στο κέντρο της Καβάλας.

Tips:

Το «Old Town Inn» ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του 2016, Σπετσών 14, Καβάλα, τηλ: +30.2510.211113, www.oldtowninn.gr

Προηγούμενο άρθρο

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιντ - Εξυπερύ στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Επόμενο άρθρο

Μια άσχημη εικόνα για την πόλη μας