Dark Mode Light Mode
Η Enaon EDA συμμετέχει στην KAVALAEXPO 2024
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Αθλητική Γιορτή του Ταεκβοντό με τη συμμετοχή της Χριστίνας Γκέντζου στην Καβάλα
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Θάσου για την εκλογή του Γεώργιου Καλαντζή στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Αθλητική Γιορτή του Ταεκβοντό με τη συμμετοχή της Χριστίνας Γκέντζου στην Καβάλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” στην Καβάλα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Χριστίνα Γκέντζου, Χάλκινη Παραολυμπιονίκης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, συνοδευόμενη από την προπονήτριά της, Ευαγγελία Βαγγέλογλου. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος του Τάεκβοντο, καθώς και η έμπνευση των νέων μέσω του αθλητισμού.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορα διαδραστικά παιχνίδια και προπονήσεις Τάεκβοντο υπό την επίβλεψη του προπονητή Χάρη Παλτόγλου, καθώς και να θαυμάσουν από κοντά το Ολυμπιακό μετάλλιο της Χριστίνας Γκέντζου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αφήγηση της Παραολυμπιονίκη για την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που ενέπνευσε τους παρευρισκόμενους. Παράλληλα, ο σύλλογός μας παρουσίασε και το Ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παντελή Αφορόζη. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φορέσουν τις στολές και να δοκιμάσουν τα ξίφη, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία και γνωριμία με το άθλημα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Χριστίνα Γκέντζου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας, όπου προπόνησε τους αθλητές μας. Τα παιδιά παρακολούθησαν βίντεο και άκουσαν τις εμπειρίες της από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, βιώνοντας από κοντά το πνεύμα του Ολυμπισμού.

Το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση των συλλόγων υπό την καθοδήγηση του προπονητή Χάρη Παλτόγλου. Στην προπόνηση συμμετείχαν 21 σύλλογοι από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και 150 αθλητές, προετοιμάζοντας τους για τους επερχόμενους αγώνες και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές συμμετείχαν σε δυνατά sparring, ενώ είχαν την τιμή να προπονηθούν και να αγωνιστούν μαζί με την Χριστίνα Γκέντζου. Στη βράβευση που ακολούθησε, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, απένειμε τιμητική πλακέτα στην Χριστίνα Γκέντζου, αναγνωρίζοντας την προσφορά της στον αθλητισμό και τη χώρα.

Ενώ, τα μαντήλια επιδόθηκαν από την κυρία Δέσποινα Μπλούκου, σε μία ιδιαίτερα τιμητική στιγμή. Ο σύλλογός μας τίμησε επίσης την προπονήτριά της, Ευαγγελία Βαγγέλογλου, καθώς και τη Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη, ιδιοκτήτρια της Mantilyti, η οποία δώρισε τα ξεχωριστά μαντήλια, που επιλέχθηκαν για τους Έλληνες αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, γεγονός που μας έκανε ιδιαίτερα υπερήφανους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας για την άριστη συνεργασία στην διοργάνωση της 11ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, καθώς και όλα τα σχολεία που συμμετείχαν μαζί με τους δασκάλους τους, ενισχύοντας το μήνυμα της αξίας του αθλητισμού.

Για την ασφάλεια της εκδήλωσης, παρόντες ήταν γιατρός, η Διασωστική Ομάδα Νέστου, οι οποίοι προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους και τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους υποστηρικτές του συλλόγου μας για τη συνεχή τους στήριξη.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Η Enaon EDA συμμετέχει στην KAVALAEXPO 2024

Επόμενο άρθρο

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Θάσου για την εκλογή του Γεώργιου Καλαντζή στο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ