Dark Mode Light Mode

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Kavala Robo Camp 2023 (φωτογραφίες)

Το Sparmatseto Robotics/Kavala, πραγματοποίησε από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου 2023 το 1ο ROBOCAMP KAVALA, στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Vranas Resort.

Αυτές τις πέντε μέρες οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους επάνω σε ρομποτικές κατασκευές και πάνω απ’ όλα να χτίσουν φιλικούς δεσμούς μεταξύ τους, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως η ξεγνοιασιά, η γνώση και το παιχνίδι είναι αυτό που χρειάζονται τα παιδιά για να περάσουν καλά και δημιουργικά, αφήνοντας πίσω τους έναν δύσκολο χειμώνα καλωσορίζοντας το όμορφο καλοκαίρι.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα Sparmatseto θα ήθελε με την σειρά της να ευχαριστήσει το Εργαστήρι Τέχνης ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και το Τυπογραφείο ΚΑΛΙΤΥΠΟ γιατί με την πολύτιμη υποστήριξη τους πραγματοποιήθηκε αυτό το όμορφο RoboCamp για τα παιδιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής γενικότερα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση και το προσωπικό του Vranas Resort για την υπέροχη συνεργασία. Ραντεβού λοιπόν του χρόνου για το 2ο RoboCamp Kavala 2024!!!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

66ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Γνωριμία με τους πρωταγωνιστές των παραστάσεων μέσα από ένα διαδραστικό τρόπο

Επόμενο άρθρο

«Στηρίζω την υποψήφια Δήμαρχο Αναστασία Ιωσηφίδου και τον συνδυασμό Ώρα Δημιουργίας»