Dark Mode Light Mode

Ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στο Δάτο (φωτογραφίες)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για μία ακόμη χρονιά το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στο Δάτο, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 2-4 Αυγούστου 2024, με τη συμμετοχή 31 ομάδων, δύο ηλικιακών κατηγοριών.

Στην πρώτη ηλικιακή ομάδα (+18) νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα “ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ”, η οποία κέρδισε στον τελικό τους “SHANGHAI SARKS” με 21-11, ενώ στον μικρό τελικό οι “ΜΠΥΡΩΕΣ” επιβλήθηκαν με 15-13 της “BAYERN MUNCHEN”.

Στη δεύτερη ηλικιακή ομάδα (-18) οι SANTIMERAS επικράτησαν στον μεγάλο τελικό της BIRD B.C. με 15-6 και στον μικρό τελικό “ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ” της ομάδας “ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ” με 11-10. Νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων αναδείχτηκε ο Σωτήρης Λαμπρόπουλος.

Οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έγιναν από τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού, Κώστα Χατζηαναστασίου και Καθαριότητας και Πρασίνου, Κυριάκο Σταυρίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Απόστολο Χρόνη, τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Γιάννη Πασχαλίδη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ, Στέλιο Ιγνατιάδη και την εκπρόσωπο της ομάδας “ΠΑΝΘΗΡΕΣ”, Χριστίνα Κουρβούλη, παρουσία του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή, Φραγκίσκου Αλβέρτη, ο οποίος τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δάτου, Παναγιώτη Δημητριάδη, για τη μεγάλη προσφορά στον ΠΑΟ και το ελληνικό μπάσκετ.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζονται τα δωρεάν δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ για τις παραστάσεις του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων

Επόμενο άρθρο

ΠΑΕ ΑΟΚ 2024: Συνάντηση Γιάννη Πασχαλίδη - Βαλάντη Μπλέτσα