Dark Mode Light Mode

Ομιλία Παναγιωτόπουλου σε εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπου μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη μίλησαν σε εκδήλωση προεκλογικού χαρακτήρα προς στελέχη του κόμματος. Η σχετική του ανάρτηση αναφέρει:

«Τη σημασία των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου υπογραμμίσαμε σήμερα με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σ’ όλους όσοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη. Την απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση διοργάνωσαν η Γραμματεία των πρώην Βουλευτών και Πολιτευτών και η Γραμματεία των παλαιών στελεχών του Ν. Θεσσαλονίκης.

Υπογραμμίσαμε τη βαρύτητα αυτής της εκλογικής μάχης. Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της, είναι εθνικά κρίσιμο η Ελλάδα να προβάλει ως σταθερή και αξιόπιστη δύναμη στο ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας διασφαλίζει αυτή την σταθερότητα, αυτή την εικόνα για τη χώρα. Στην Ευρώπη που θέλουμε αυτή η συνθήκη δεν πρέπει να αμφισβητηθεί. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί το βήμα μπροστά. Ερχόμαστε σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».

Προηγούμενο άρθρο

Αυλαία στα φετινά «Ελευθέρια» με Φωτογραφική Έκθεση στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Εύα Οικονόμου – Βαμβακά: «Το ρίσκο είναι το μόνο που μπορεί να μας πάει μπροστά»