cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Ομόφωνα αρνητικό το Δημοτικό Συμβούλιο στην πληρωμή έργου του 1997

 Ομόφωνα αρνητικό το Δημοτικό Συμβούλιο στην πληρωμή έργου του 1997

Κατά τη συνεδρίαση της προηγούμενης Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας κλήθηκε να αποφασίσει για την πληρωμή μέσω δικαστικού συμβιβασμού, έργου του Δήμου Καβάλας το 1997.

Κατεδάφιση κτίσματος, στη θέση του οποίου αμέσως μετά κατασκευάστηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη στην οδό Κασσάνδρου. Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε αρνητικά. Εκτιμώντας ότι η δικαστική προσφυγή της κοινοπραξίας δεν θα έχει θετικό για αυτήν αποτέλεσμα.

Αντιγράφουμε από το πρακτικό της απόφασης:

«Ο κ. Κροκίδης ως εκπρόσωπος της παράταξής του ψήφισε όχι. Ο κ. Χρυσανίδης ως επικεφαλής και εκπρόσωπος της παράταξής του δήλωσε παρών. Ο κ. Εριφυλλίδης ως επικεφαλής και εκπρόσωπος της παράταξής του δήλωσε παρών.

Η κ. Ιωσηφίδου ως επικεφαλής της παράταξής της δήλωσε παρούσα. Ο κ. Ποτόλιας ως επικεφαλής της παράταξής του δήλωσε αποχή από τη ψηφοφορία. Το Δημοτικό Συμβούλιο ύστερα από συζήτηση αποφασίζει ομόφωνα απορρίπτει την εισήγηση της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας».

Διαβάστε επίσης