Dark Mode Light Mode

Οριστικά στη 2η θέση ο ΑΟΚ: Αισιόδοξος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (φωτογραφίες-videos)

Με σκορ 3-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Απόλλωνα Παραλιμνίου σήμερα το απόγευμα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής που έγινε μπροστά σε λίγο κόσμο στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ είχε τρεις ευκαιρίες κι έκανε τις δύο από αυτές γκολ. Με τον Καρακώστα στο 19ο λεπτό και τον Κατσαμάγκα στο 25ο. Το ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν φλύαροι. Στο ημίχρονο οι φωνές του προπονητή τους ακούγονταν και έξω από τα αποδυτήρια.

“Ντροπή σας”, είπε ο Νίκος Καραμπετάκης στους παίκτες του και ως προς την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Έτσι στην επανάληψη ήταν πιο ζωηροί. Ευκαιρίες υπήρχαν και από τις δύο ομάδες. Οι σημαντικότερες του β’ μέρους ήταν των φιλοξενούμενων. Ως που στο 82ο ο Ιορδανίδης με δυνατό σουτ στη γωνία της εστίας έκανε το τελικό και δίκαιο 3-0.

Οι λίγοι φίλοι του ΑΟΚ στην κερκίδα χειροκρότησαν τους παίκτες, προπονητή και συνεργάτες. Επιβράβευσαν την προσπάθεια φέτος. Ζήτησαν να συνεχιστεί ίδια και καλύτερη του χρόνου. Είναι κάτι που συζητιέται. Υπάρχουν έντονες φήμες για διοικητική αλλαγή προς το καλύτερο, η οποία και οριστική περιγράφεται και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί.

Αυτός ίσως είναι ο λόγος που στο τέλος του παιχνιδιού ο Γιώργος Αγγελίδης δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Και να μην πάνε χαμένα όσα έγιναν φέτος. Κι έχει απόλυτο δίκιο. Σημειώνουμε ότι στο σημερινό ματς ο ΑΟΚ είχε σημαντική αμυντική συμπεριφορά, στην οποία συμμετείχαν και οι 11 παίκτες του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΟΚ (Αγγελίδης): Σταθάκης (87′ Μουρταζάεβ), Μαγκαφίνης. Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Βαφειάδης, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (85′ Παβλόφ), Καρακώστας (87′ Χωρινός), Κατσαμάγκας (66′ Γερογιάννης), Ρουμπιές (87′ Θαλασσινός)

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι (86′ Κωνσταντινίδης, Κουτζαβασίλης Ι. (86′ Μαλανδρής), Τζελίδης, Γκούμας, Καρυοφύλης, Γκέγκας (52′ Πέτρου, 86′ Νικολαΐδης), Ελέζι, Παπαδόπουλος (65′ Καραμπατάκης), Τζαμπέγια

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελίδη

Προηγούμενο άρθρο

Α' Κατηγορία: Πρωταθλητής με τη... βούλα ο Ορφέας - Χαμός στη μάχη της παραμονής (φωτογραφίες-videos)

Επόμενο άρθρο

Η τελική βαθμολογία στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής: Τα κατάφερε ο Νέστος, «αποχαιρέτησε» ο Πανδραμαϊκός