Dark Mode Light Mode

Ωρολόγιο πρόγραμμα Μητρόπολης ΦΝΘ Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας 2018

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

(πρωΐ, ώρα 7) Ο Σεβ. Μητροπολίτης θα ιερουργήση εις τόν ιερόν Ναόν Μεταμορφώσεως Λιμεναρίων Θάσου

(απόγευμα, ώρα 7.30) Η Ακολουθία του Νυμφίου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης θα χοροστατήση εις τον ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Νικολάου Κεραμωτής.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

(πρωΐ, ώρα 7) Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

(απόγευμα, ώρα 7.30) Η Ακολουθία του Νυμφίου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης θα χοροστατήση εις τον ιερόν Ἐνοριακόν Ναόν Προφήτου Ηλιού Καβάλας.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

(πρωΐ, ώρα 7) Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

(απόγευμα, ώρα 7.30) Η Ακολουθία του Νυμφίου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης θα χοροστατήση εις τον ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Νικολάου Καβάλας.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

(πρωΐ, ώρα 7) Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.

(απόγευμα, ώρα 6) Το ι. Εὐχέλαιον & η Ακολουθία του Νιπτήρος. Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης θα τελέσῃ το Ευχέλαιον εις το Παρεκκλήσιον του Ἐκκλ. Γηροκομείου Χρυσουπόλεως και ακολούθως (ώρα 7.30) εις τον ιερόν Ενοριακόν Ναόν Αγίου Παντελεήμονος Χρυσουπόλεως.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

(πρωΐ, ώρα 7) Εσπερινός και Θεία Λειτουργία του Μεγ.Βασιλείου. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήση εἰς τόν ιερόν Ενοριακόν Ναόν Κοιμήσεως Θεοτόκου Γραβούνης Νέστου.

Εις τους ιερούς Ναούς Αποστόλου Παύλου & Αγ. Νικολάου Καβάλας θα τελεσθούν δύο Θ. Λειτουργίαι, με ώραν ενάρξεως της πρώτης την 5ην πρωϊνήν.

(απόγευμα, ώρα 7) Η Ακολουθία των Παθών. Ο Σεβ. Μητροπολίτης θα χοροστατήση εις τον ιερόν Καθεδρικόν Ναόν Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

(πρωΐ, ὥρα 8.30) Η Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως. Ο Σεβ. Μητροπολίτης θα χοροστατήση εἰς τόν ιερόν Καθεδρικόν Ναόν Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

(απόγευμα) Ο Επιτάφιος Θρήνος Ο Σεβ. Μητροπολίτης θα προστή της Περιφοράς του Επιταφίου εις το Κοιμητήριον της Καβάλας (ώρα 5) και ακολούθως θα χοροστατήση εις τον ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Τιμίου Προδρόμου Καβάλας (ώρα 7).

  • Η Περιφορά του Επιταφίου (έξοδος 9μ.μ.) Εκ του Μητροπολιτικού Ναού δια των οδών Ελ.Βενιζέλου, Κόμβου Φαλήρου, Ερ. Σταυρού, Μητρ. Χρυσοστόμου, Ελευθ. Βενιζέλου.

 

ΜΕΓΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

(πρωΐ, ώρα 7) Εσπερινός και Θεία Λειτουργία του Μεγ. Βασιλείου. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα ιερουργήση εις τόν ιερόν Ενοριακόν Ναόν Ἁγίου             Δημητρίου Κοκκινοχώματος .

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 (βράδυ Σαββάτου, ώρα 11) Η Παννυχίς και μετα την Ανάστασιν η Θεία Λειτουργία.

  • Η Τελετή της Αναστάσεως εις την Πλατείαν Ελευθερίας της Καβάλας, κατά το Μεσονύκτιον, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου και ακολούθως Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις τον ιερόν Ναόν Αγίου Νικολάου Καβάλας.

Ο Μέγας Εσπερινός του Πάσχα. Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης θα προστή του Εσπερινού της Αγάπης (ώρα 10.30) εις τον ιερόν Καθεδρικόν Ναόν Αποστόλου Παύλου Καβάλας. Το απόγευμα της Κυριακής θα ψαλή (ώρα 6.30) εις απάσας τας Ενορίας.

Προηγούμενο άρθρο

Τ. Αγγελίδης: «Προχωράμε και τους αφήνουμε πίσω μας»

Επόμενο άρθρο

Κι άλλη απάτη μέσω διαδικτύου - Αγόρασε playstation και παρέλαβε ένα cd !