Dark Mode Light Mode

Όταν κοιτάς απο ψηλά …

Έχω την εντύπωση οτι απο κάποιο σημείο και μετά του παιχνιδιού SURVIVOR ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος δεν είχε αντίπαλο.

Ιδιαίτερα στην τελική φάση του παιχνιδιού που έγινε στην Ελλάδα ήταν γνωστό οτι θα είναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα, θα είναι ο SURVIVOR και θα είναι αυτός που θα πάρει το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Δεν ξέρω αν το έχει πεί η παραγωγή του παιχνιδιού αλλά η διαφορά των ψήφων ανάμεσα στους δύο φιναλίστ ήταν πολύ μεγάλη και η νίκη του Αγγελόπουλου σχετικά εύκολη.

Το θέμα είναι οτι ένα τηλεοπτικό παιχνίδι που εξελίχτηκε σε φαινόμενο για τα τηλεοπτικά δεδομένα της χώρας μας τον χειμώνα του 2017 έφτασε στο τέλος του και απο τώρα εκεί στον ΣΚΑΙ ετοιμάζουν το επόμενο αφού με την συγκεκριμένη παραγωγή βγάλανε όλη την χρονιά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Όταν όλα τα υπόλοιπα κανάλια βράζανε στο ζουμί τους και περάσανε ένα χειμώνα περικοπών προκειμένου να μειώνουν συνεχώς τα έξοδα ο ΣΚΑΙ δεν ήξερε που να χωρέσει όλους αυτούς που ήθελαν να είναι χορηγοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι για τον Αγγελόπουλο τα 100 χιλιάρικα του επάθλου δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα του προσφέρουν διάφορες εταιρίες προκειμένου να διαφημίσει τα προϊόντα τους.

Ηδη υπάρχει μια γνωστή εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων που προσφέρει στον Ντάνο συμβόλαιο 600 χιλιάδων ευρώ για να τρώει με φόντο το απέραντο γαλάζιο ένα γιαουρτάκι ελαφρύ 2%.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι έτοιμο και το σενάριο της διαφήμισης  και το μόνο που μένει είναι η υπογραφή του Αγγελόπουλου η ζωή του οποίου θα αλλάξει ριζικά και οριστικά.

38 νέοι σταθμοί διοδίων σε όλη την Εγνατία εκ των οποίων οι 18 μετωπικοί και οι υπόλοιποι 20 πλευρικοί.

Μέσα στους επόμενους μήνες οι περισσότεροι οχι μόνο θα έχουν στηθεί αλλα θα λειτουργούν κιόλας.

Καταλαβαίνετε οτι έτσι που την πάνε την δουλειά σε λίγο θα είναι πιο πολλά τα λεφτά που θα ξοδεύουμε για να πληρώνουμε τα διόδια παρά για να γεμίζουμε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μας.

Δηλαδή ρε παιδιά έλεος με αυτούς του σταθμούς διοδίων που είναι πάρα πολλοί και είναι αλήθεια οτι ένα αυτοκίνητο ξεκινάει απο την Καβάλα για την Αθήνα κάθε δέκα χιλιόμετρα θα πρέπει να σταματάει για ένα σταθμό διοδίων.

Ανανεωμένο το είδα τον Φούχτελ απο τις φώτο της πρόσφατης επίσκεψης του στην Καβάλα  και για άλλη μια φορά αυτό που με γοήτευσε ήταν το φραουλί μαλί του που θυμίζει λίγο το μαλί του Δάκη.

Το μαλί του Φούχτελ είναι τρικολόρ και δεν επιλέγει μόνο ένα χρώμα για να καλύψει τα γκρίζα.

Είναι και αυτή μια επιλογή και μάλιστα σεβαστή.

Στυλιστικά οι εμφανίσεις της Μελάνια Τράμπα απο τα περισσότερα ΜΜΕ χαρακτηρίζονται συγκλονιστικές αφού η γυναίκα στην κυριολεξία σε κάθε της εμφάνιση κλέβει την παράσταση για αυτά που επιλέγιε να φοράει αλλα και ο τρόπος με τον οποίο τα υποστηρίζει.

Η σελίδα επιμένει και επαναλαμβάνει οτι η Μελάνια θα είναι με διαφορά η πιο θηλυκή πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου των τελευταίων δεκαετιών.

Δεν μπορεί καμμιά να την συναγωνιστεί σε θέματα ένδυσης και στύλ.

Τα επόμενα 24ωρα θα ενισχυθούν οι βοριάδες αλλα θα ανέβει και η θερμοκρασία.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό τα επόμενα 24ώρα.

Είναι αλήθεια οτι όταν κοιτάς απο ψηλά όλα είναι πιο ωραία και σε κάποιες περιπτώσεις μοιάζουν και μαγικά.

Το θέμα είναι οτι δεν μπορείς να έχεις την ίδια θέση πάντα και θα πρέπει κάποια στιγμή να κατέβεις και στα πιο χαμηλά πατώματα.

Μέγα θέμα η απόλυση του του Μπογδάνου απο τον ΣΚΑΙ και με το ζόρι να μπούμε και εμείς σε αυτό το τρυπάκι.

Οχι ρε λεβέντες δεν θα σας κάνουμε την χάρη.

Οσο και να γράφετε δεν μας ενδιαφέρει αυτή η απόλυση και δεν πρόκειτια να μπούσε σε αυτή την διαδικασία.

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αρκετές περιοχές στο κέντρο της Καβάλας χθες το πρωί λόγω μιας βλάβης που δεν εντοπίστηκε εύκολα και για τον λόγο αυτό η διακοπή είχε μεγάλη διάρκεια.

Τέλος καλό όλα καλά και ευχόμαστε να μην μας βρει άλλο κακό.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Θα πάνε όλα καλά στο άμεσο μέλλον να είστε σίγουροι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέστος: Στη λίστα ο Μπαντάνης και ο Φραγκούλης

Επόμενο άρθρο

Αετός Ορφανού: Ψηλά στη λίστα Στυλιανού, ο Φώτης Δουμάνης