Dark Mode Light Mode

Ουδείς αναμάρτητος: Έργα ΔΕΔΔΗΕ σβήνουν φώτα, κόβουν δέντρα

Γενικός όπως φαίνεται είναι ο κανόνας για τα δημόσια και δημοτικά έργα.

Πέραν του ότι όλα αργούν και για όλα χρειάζονται παρατάσεις, υπάρχουν πάντα οι λεγόμενες «παράπλευρες απώλειες». Πιο πρόσφατο παράδειγμα τα έργα που εκτελεί εργολάβος για χάρη του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας.

Το νέο και υπό κατασκευή υπόγειο δίκτυο από Παληό προς Καβάλα προκάλεσε βλάβη στη λειτουργία των σημείων φωτισμού του δρόμου. Εδώ και καιρό τα μισά και παραπάνω δεν λειτουργούν. Άλλο έργο -επίσης του ΔΕΔΔΗΕ- στους δρόμους της Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ) γίνεται αφορμή να ξηλωθούν δέντρα από πεζοδρόμια της συνοικίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν οι απαραίτητες επισημάνσεις κι έτσι ο ίδιος εργολάβος θα αναλάβει να διορθώσει το πρόβλημα με τα φώτα στο δρόμο από Καβάλα προς Παληό. Για να λειτουργήσουν. Φέρεται να διαθέτει δέντρα ώστε να αντικατασταθούν όσα ξηλώθηκαν στην εκτέλεση του έργου στη Νεάπολη (ΔΕΠΟΣ).


Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Καβάλα και εκτός Καβάλας.

Τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία αντιμετώπισαν τα Αμισιανά και το Κοκκινόχωμα. Εκεί η διακοπή του ρεύματος ήταν μεγαλύτερης της μιας ώρας. Εξ αιτίας των διακοπών ρεύματος υπήρξαν προβλήματα στη λειτουργία των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑ Παγγαίου. Αυτά αντιμετωπίστηκαν από το πρωί ως το μεσημέρι της Τρίτης.

Προηγούμενο άρθρο

Αύξηση επιβατών στα δρομολόγια στις ελεύθερες παραλίες!

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024