Dark Mode Light Mode

Ουδέν μονιμότερον… Εφημερίες γιατρών του ΓΝΚ στον Πολύγυρο!

Συνεχίζεται και για τον μήνα Δεκέμβρη αυτό που θα ήταν μεμονωμένο και προσωρινό.

Η εφημερία γιατρού από το Νοσοκομείο Καβάλας στο Νοσοκομείο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Η διαδικασία άρχισε στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη. Για νεφρολόγο της Νεφρολογικής κλινικής του Νοσοκομείου. Θα ήταν μία και μοναδική, είπαν τότε οι αρμόδιοι της 4ης ΥΠΕ. Συνέβη το αντίθετο.

Ίδια εφημερία έγινε στις 30 Νοέμβρη ενώ μία ακόμη θα γίνει αύριο 12 Δεκέμβρη. Κι οι φήμες οργιάζουν! Σύμφωνα με αυτές οι συγκεκριμένες μετακινήσεις ήρθαν για να μείνουν! Ο γιατρός που κάνει εφημερία στον Πολύγυρο βρίσκεται για ένα 24ωρο στη Χαλκιδική.

Πέρα από την ταλαιπωρία της μετακίνησης και του ταξιδιού, επηρεάζεται φυσικά η λειτουργία της αντίστοιχης κλινικής στο Νοσοκομείο Καβάλας. Σήμερα οι γιατροί του ΕΣΥ της ΑΜΘ έχουν προγραμματισμένη συνάντηση στην Κομοτηνή με το νέο Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.

Προκειμένου να του μιλήσουν για όλα αυτά τα κενά και τις μετακινήσεις των γιατρών από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο. Στο τέλος του περασμένου μήνα και ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας διαμαρτυρήθηκε έντονα σε συνάντηση με το διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας για το ίδιο πρόβλημα.

Προηγούμενο άρθρο

«Η πιο σωστή απόφαση» και η Εύα Οικονόμου Βαμβακά

Επόμενο άρθρο

Σε μια εβδομάδα έτοιμο το Παγοδρόμιο