Dark Mode Light Mode

ΠΑΕ Α.Ο.Κ. 2024: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Καρβάλης

Την πρώτη τους εξόρμηση πραγματοποίησαν για την φετινή περίοδο μέλη του οργανισμού της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο του τεχνικού επιτελείου, τον Γενικό αρχηγό καθώς και ορισμέννων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, δίνοντας χαρά στους λιλιπούτειους φίλους του Δημοτικού σχολείου της Νέας Καρβάλης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Αντώνης και Παύλος Δερμιτζάκης, Κοσμάς Γκέκας, Κωνσταντίνος Τσαμούρης, Φίλιππος Δημητριάδης, μοίρασαν σχολικά είδη, καθώς και μπάλες, ενώ δε σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα.

Μοιράστηκαν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα- τον πρώτο εντός έδρας – με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και έγινε κάλεσμα προκειμένου να έρθουν στο Ανθή Καραγιάννη μαζί με τα παιδιά και οι γονείς τους. Στα παιδιά μίλησαν ο Γενικός αρχηγός Γιώργος Μανάφης, ο προπονητής Γιώργος Αγγελίδης, καθώς και οι παίκτες.

Από πλευράς των δασκάλων μίλησε ο Διευθυντής του σχολείου Χρήστος Μπαμίας ο οποίος ευχαρίστησε τον οργανισμό για τα δώρα και την παρουσία τους στη Νέα Καρβάλη και ευχήθηκε καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Παρόμοιες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον και σε άλλα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επισκέψεις που σκοπό έχουν να τονώσουν εκ νέου το ενδιαφέρον των νεαρότερων φιλάθλων της πόλης και του Νομού Καβάλας, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη στήριξη από την πλευρά τους στο καραβάκι της καρδιάς μας.

Φέτος όλη η Καβάλα παίζει μαζί!

Προηγούμενο άρθρο

Καταδικάστηκε στο Τριμελές ο Ντίνος Κλειτσιώτης

Επόμενο άρθρο

Παρουσίαση του λευκώματος για τα 100 χρόνια της Μητρόπολης Φ.Ν.Θ. και τελετή έναρξης του 21ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων