• 4 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Παγκόσμια ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας

 Παγκόσμια ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία εορτάζεται στις 14 Ιουνίου, ο Ιατρικός Ʃύλλογος Καβάλας επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό για την αναγκαιότητα και τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που σώζει ζωές και ενισχύει την υγεία της κοινότητας. Ʃε μια περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω αυξημένου τουρισμού, των τροχαίων ατυχημάτων και άλλων εκτάκτων καταστάσεων, η συμβολή των εθελοντών αιμοδοτών είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Ο Ιατρικός Ʃύλλογοςκαλεί όλους τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους, να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να συμμετάσχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καβάλας.

Κάθε σταγόνα αίματος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας αιμοδοσίας εντός ή εκτός Νοσοκομείου λαμβάνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, ώστε η διαδικασία της αιμοληψίας να είναι ακριβής, απλή και ασφαλής για τον αιμοδότη

Ας γίνουμε όλοι μέρος αυτής της προσπάθειας και ας ενισχύσουμε το δίκτυο των εθελοντών αιμοδοτών. Με την προσφορά μας, μπορούμε να σώσουμε ζωές και να ενδυναμώσουμε την κοινότητά μας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης