Dark Mode Light Mode

Πακέτο 45 μέτρων εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός-Που να είχε και αντίπαλο…

Δύσκολα τα πράγματα για τον Στέφανο Κασσελάκη αυτή την φορά αφού μάλλον δεν θα μπορέσει  να αποφύγει αυτή την φορά  την πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του.

Πολάκης , Όλγα Γεροβασίλη και 87 πιστεύουν ακράδαντα ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόβλημα ηγεσίας και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τον ανατρέψουν μήπως και σώσουν το κόμμα που έτσι και αλλιώς πνέει τα λοίσθια.

Η απάντηση  του Κασσελάκη  στην πρόταση μομφής προς το πρόσωπο του ήταν ότι αυτό  τον πληγώνει και ρευστοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα θυμήθηκε ο Κασσελάκης την ρευστοποίηση όταν ο ίδιος με αυτά που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν ήταν ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της ρευστοποίησης.

Πάντως αυτή την φορά φαίνεται ότι αν τελικά πάει σε εκλογές δεν θα αποφύγει την ήττα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει αυτόματα  και την σωτηρία του κόμματος η οποία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτόν που θα τον διαδεχτεί στην αρχηγία του κόμματος.

Αν αυτός για παράδειγμα είναι ο Πολάκης θα πέσει ακόμα πιο βαθύ σκοτάδι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με ένα πακέτο 45 μέτρων κατέβηκε στην  88η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπό την πίεση των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα έχει πολλές και σοβαρές απώλειες .

Παροχές που ήταν προγραμματισμένες  για το τέλος της 4ετίας πριν τις επόμενες  εκλογές ανακοινώθηκαν τώρα μήπως και μπορέσουν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για την κυβέρνηση.

 

Κάτι πρέπει να γίνει παιδιά με τους μεθυσμένους επιβάτες των αεροπλάνων που δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα στην διάρκεια των πτήσεων.

Αυτά τα περιστατικά το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί ανησυχητικά.

Για διάφορους λόγους πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο πίνουν ότι πίνεται και μετά το παίζουν batman !

Ένα τέτοιο περιστατικό με έναν  σουρωμένο  επιβάτη έζησαν στην πτήση της Easy Jet από Βρετανία προς Κω.

Ο τύπος που ήταν ντίρλα στην διάρκεια της πτήσης σηκώθηκε από την θέση του και προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο !!!

Ο τύπος μάλλον ήταν επηρεασμένος από την ταινία TOP GUN.

Μήπως οι εταιρίες θα πρέπει  πλέον να κάνουν αλκοτέστ σε όλους του επιβάτες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο;

Δεν υπάρχει  άλλη λύση.

 

Για χάρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου έσπασε την απόφαση της η Χάρις Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι και ερμήνευσε προχθές στο Καλλιμάρμαρο στην συναυλία που ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο στιχουργό το τραγούδι «Όλοι σε φωνάζαν αρχηγό» που ήταν και ο τίτλος της συναυλίας.

 

Είναι και πλέον επίσημο.

Το καλοκαίρι του 2024 ήταν το πιο θερμό μέχρι σήμερα για όλο τον πλανήτη και έσπασε το ρεκόρ του 2023.

Είναι  σχεδόν βέβαιο ότι και το καλοκαίρι του 2025 θα σπάει το ρεκόρ σε θερμοκρασίες του 2024 γιατί αυτός ο δρόμος πλέον δεν έχει επιστροφή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Πανοραμική «βόλτα» πάνω από το Πυργοχώρι Παγγαίου (φωτογραφίες-video)