Dark Mode Light Mode

Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Αντάμωσαν οι ποδοσφαιριστές της περιόδου 1984-85

Κείμενο του Μπάμπη Παναγιωτίδη


Το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής 23 Αυγούστου, συναντήθηκαν στη “Ψαροταβέρνα ο Σάββας” αρκετοί από τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ της περιόδου 1984-85. Θυμήθηκαν πολλά, είπε ο καθένας και από μία ιστορία προ 40ετίας και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα επειδή κάποιοι συμπαίκτες τους ήταν μακριά ή ξέχασαν την ημέρα της συνάντησης, με τηλεφωνική επικοινωνία και με τα μέσα που κάνουν εύκολη την παρουσία τους “βρέθηκαν” για λίγα λεπτά στην συντροφιά των παρισταμένων.

Επικοινωνία επήλθε με τους Νίκο Καραγεωργίου από Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Πανουργιά από Ρόδο, Κώστα Ισαακίδη από Βουλγαρία, Σάββα Χατζηπαρασκευά από Θεσσαλονίκη, Γιώργο Καϊτατζή από Αγίασμα, Έλβιο Μάνα από Καλαμάτα, Γκόραν Τσούμιτς από Βελιγράδι και άλλους.

Ο ιδιοκτήτης της Ψαροταβέρνας Σάββας Θεοδοσιάδης κάποια στιγμή βρέθηκε στην παρέα και με μία μικρή ντουντούκα -με γεμάτο το μαγαζί- άρχισε να φωνάζει τα ποδοσφαιρικά συνθήματα που ακούγονταν από κείνα τα χρόνια στο γήπεδο υπέρ του Α.Ο.Κ.

Την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη συνάντηση είχαν ο Σίμος Ανθουλάκης και ο Γιάννης Αντωνιάδης, ενώ έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του Θεόδωρου Πέτσα που ήρθε από την Καρδίτσα και θεωρεί την Καβάλα δεύτερη πατρίδα του μιας και έμεινε εδώ κοντά στα 30 χρόνια.

Από κοντά και ο Θεόδωρος (Λάκης) Τζιόλας, ο οποίος προκειμένου να μην λείψει από το αντάμωμα αυτό, πραγματοποίησε τα γενέθλια της κόρης του μεσημέρι. Την όμορφη παρέα συμπλήρωσαν ο Παναγιώτης Κοϊβέρογλου, ο Σάκης Κακαλής, ο Γιώργος Βαλαβανόπουλος, ο Γιώργος Στρατηλάτης, ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ο Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο Γιώργος Τσιλίδης.

Όπως αναγράφεται παραπάνω στο εγγύς μέλλον θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση, καθώς όπως είπαν όλοι οι παρευρισκόμενοι τα χρόνια περνούν γρήγορα και αυτές οι χαρούμενες συνευρέσεις πρέπει να γίνονται συχνότερα και να παρίστανται περισσότεροι Παλαίμαχοι του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, καθώς έχουν πολλά να θυμηθούν που τους ενώνουν από παλαιότερες ένδοξες δεκαετίες της αγαπημένης μας ομάδας.

Προηγούμενο άρθρο

Επισκέπτες στο Μουσείο από την Ταϊτή!

Επόμενο άρθρο

Απαγόρευσης κυκλοφορίας στις δασικές εκτάσεις της Θάσου λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς