Dark Mode Light Mode
μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο
Πάλι οι γνωστές ολιγωρίες και οι λάθος εκτιμήσεις όπως στην περίπτωση της πυρκαγιάς της Αττικής ;
Εκτροπή οχήματος στο Παληό (φωτογραφίες)

Πάλι οι γνωστές ολιγωρίες και οι λάθος εκτιμήσεις όπως στην περίπτωση της πυρκαγιάς της Αττικής ;

Καλό μήνα και καλό Οκτώβρη.

Ο πιο ορίτζιναλ Φθινοπωρινός μήνας του χρόνου ξεκίνησε με ηλιοφάνειες αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί στην πορεία.

Πάντως για την πόλη της Καβάλας η πρόγνωση του καιρού και για αυτή την εβδομάδα είναι πολύ καλή με 25 βαθμούς ανώτερη θερμοκρασία.

Μέσα στον Οκτώβρη έχουμε και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με την αργία της Εθνικής μας επετείου να πέφτει ημέρα Δευτέρα ενώ μια ημέρα πριν θα έχουμε γυρίσει τα ρολόγια πίσω για την χειμερινή ώρα που θα μας χαρίσει απλόχερα μία ώρα επιπλέον ύπνου.

 

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να δώσει μία λογική εξήγηση για την δασική πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο που έκαψε αρκετά σπίτια και δύο ανθρώπους!

Μία πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην καρδιά του Φθινοπώρου και απείλησε να κάνει στάχτη και μπούλμπερη ολόκληρους οικισμούς.

 

Και ενώ είμαστε στον δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου ακόμα δεν έχουμε ακούσει μια πρόβλεψη για το πως θα κυλήσει καιρικά ο επερχόμενος χειμώνας.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι μετά από ένα έντονο καλοκαίρι όπως αυτό που μόλις αφήσαμε πίσω μας θα ακολουθήσει ένας έντονος χειμώνας με πολύ κρύο και χιόνια!

 

Τηλεοπτικό και αυτό το παιχνίδι του ΑΟΚ το Σάββατο με τον ΗΡΑΚΛΗ στο γήπεδο του Καμπανιακού.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 το μεσημέρι και θα το δούμε ζωντανά από το κανάλι του ΣΚΑΙ.

 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ υπάρχει περίπτωση και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε κάποια διαστήματα με ασθενείς βροχές.

 

Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν ο Σλούκας του Παναθηναϊκού είναι κακό παιδί ή κομπλεξικό παιδί αφού για δεύτερη φορά αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον Γουόκαπ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του τελικού στην Ρόδο για το Super Cup.

Ότι και να έχει γίνει ανάμεσα στους δύο καλαθοσφαιριστές σε προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων υπάρχει μία διάθεση τουλάχιστον από την πλευρά του Γουόκαπ να ξεχαστεί.

Την ίδια διάθεση αποδεικνύει με την συμπεριφορά του όμως ότι δεν έχει και ο Σλούκας που του το κρατάει μανιάτικο.

Θα πρέπει να γνωρίζει ο Σλούκας ότι τους μεγάλους παίκτες δεν τους κάνουν μόνο τα τρίποντα αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά τους εντός και εκτός παρκέ.

 

Μπορεί να μας εξηγήσει ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας ο κ. Βασίλης Κικίλιας πως και αυτή πυρκαγιά στην Κορινθία ξέφυγε και έφτασε στον αστικό ιστό καίγοντας σπίτια και ανθρώπους ;

Πάλι οι γνωστές ολιγωρίες και λάθος εκτιμήσεις όπως και πριν από μερικές εβδομάδες στην πυρκαγιάς της Αττικής ;

Φτάνει πια!

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Εκτροπή οχήματος στο Παληό (φωτογραφίες)